Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIMALO LAK ZADATAK

Osijek s igračem manje u sudačkoj nadoknadi izborio remi protiv Lokomotive!

Osijek s igračem manje u sudačkoj nadoknadi izborio remi protiv Lokomotive!
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
12.09.2021. u 20:55

U susretu osmog kola Prve HNL Lokomotiva i Osijek su na stadionu u Kranjčevićevoj ulici odigrali 1:1.

Lokomotiva je povela u 71. minuti golom Marka Dabre, a samo četiri minute kasnije Osijek je ostao s igračem manje nakon što je isključen Ivan Fiolić. Kada se već ćinilo kako će domaćin slaviti, Mihret Topčagić je u drugoj minuti  nadoknade zabio za 1:1.

Bila je to utakmica koju su oba sastava dočekala s dva uzastopna poraza. Osijek je izgubio od Istre 1961 i Dinama, a Lokomotiva od Dinama i Gorice.

U čvrstoj i borbenoj utakmici, prvu veliku priliku vidjeli smo u 38. minuti kada je Jon Mersinaj pogriješio, a Ramon Mierez izašao sam ispred Ivana Nevistića. No, vratar 'lokosa' je sjajno reagirao obranivši udarac argentinskog napadača.

12.09.2021., stadion Kranjceviceva, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 8. kolo, NK Lokomotiva - NK Osijek. Marko Dabro, Nikola Soldo, Josip Pivaric. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Četiri minute kasnije gosti su imali još jednu priliku. Damjan Bohar je ubacio iz prekida, domaćin je nakratko izbio loptu do Fiolića koji je pucao iz trka, ali je bio neprecizan. 

U 50. minuti zaprijetio je i Mile Škorić u svom 300-tom nastupu za Osijek. Bohar je ubacio, a Škorić pucao glavom u lijevi kut, no Nevistić je obranio.

Lokomotiva je svoju priliku dočekala u 71. minuti. Branimir Cipetić je ubacio loptu iz auta daleko u kazneni prostor, Darko Nejašmić nije dobro "očistio", što je iskoristio Marko Dabro i krasno poluškaricama pogodio za 1-0. Bio je to prvi i jedini udarac Lokomotive u okvir suparničkog gola tijekom cijele utakmice.

Novi problemi za Osijek stigli su samo četiri minute kasnije, kada je Fiolić zaradio drugi žuti karton, a time i isključenje. Kada se već ćinilo kako će domaćin slaviti, Mihret Topčagić je u drugoj minuti  nadoknade zabio za 1:1. Topčagić se odlično snašao u kaznenom prostoru iako je imao protivničkog igrača "na leđima" pogodivši za 1:1.

Komentara 6

DU
Deleted user
19:01 12.09.2021.

Trenutak istine za N.K. Osijek.

MA
Marsi
20:52 12.09.2021.

Prisjetimo se Lokomotive prosle sezone, ove bi to mogao biti Osijek...

Avatar Oneill
Oneill
08:50 13.09.2021.

Neznam na kojem portalu mogu vidjet i Tabelu na ovome to nepostoji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije