Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vukovi iščupali pobjedu

Olić ozlijeđen u 0:8 HSV-a kod prvaka Bayerna

Ivica Olić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/4
14.02.2015.
u 17:35

Ivan Perišić zbog ozljede mišića nije zaigrao za Wolfsburg.

Ivica Olić u potopu svog HSV-a kod Bayerna (0:8) sudjelovao je do 23. minute. Zbog ozljede je zatražio zamjenu u trenutku kada je prvak vodio 2:0.

Ivica Olić je u dresu HSV-a odigrao pet utakmica protiv Bayerna iz Münchena, od toga su četiri igrane na Allianz Areni, a Ola je sada doživio prvi poraz. U prvoj je utakmici protiv Bayerna slavio, a sljedeće tri utakmice su završile neriješeno. U posljednjoj je dakle doživio potop.

Nakon tri utakmice u dresu HSV-a od dolaska iz Wolfsburga Olić je pomogao njemačkom klubu da pobjegne iz zone ispadanja, a pobjedama nad Paderbornom i Hannoverom klub je skočio na 12. mjesto Bundeslige na kojem se i zadržao nakon nepotpunog 21. kola.

Izvještaj i statistiku utakmice pročitajte na portalu Goal.com.

Ivan Perišić zbog ozljede mišića nije zaigrao za Wolfsburg koji je u Leverkusenu kod Bayera, nakon 3:0 vodstva, iščupao 5:4 pobjedu.

Rezultati 21. kola Bundeslige: Bayern - HSV 8:0, Borussia (Mönchengladbach) - Köln 1:0, Bayer (hat-trick Son Heung-Mina u 10 minuta) - Wolfsburg (4 gola Dosta) 4:5, Hoffenheim - Stuttgart 2:1, Werder - Augsburg 3:2, Borussia (Dortmund) - Mainz 4:2.

Poredak: Bayern 52, Wolfsburg 44, Borussia (M) 36, Schalke (20) 34...

>>Olić protiv Bayerna: s HSV-om nikad nije izgubio!

 

Ključne riječi

Komentara 1

UN
unbekant
21:08 14.02.2015.

Gdje su sada oni komentatori,koji su do jucer pljuvali po Bayernu,i otpisali tog najmocnijeg nogometnog kluba na svjetu,pa on je i ovoga proljeca prvak Njemacke,kao i CL-ge i to sigurno ne zaboravite.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije