Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Edi Džindo
POVRATAK LIGE PRVAKA

Blamaža Barcelone na Camp Nou, PSG zabio 4, hattrick Mbappea, Liverpool slavio

Blamaža Barcelone na Camp Nou, PSG zabio 4, hattrick Mbappea, Liverpool slavio
Foto: ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
16.02.2021. u 23:02

Nogometaši Paris Saint-Germaina s uvjerljivih su 4:1 kao gosti svladali Barcelonu, a Liverpool je s 2:0 slavio u Budimpešti, gdje ga je ugostio RB Leipzig u prvim utakmicama osmine finala Lige prvaka.

Barcelona je do vodećg pogotka stigla u 27. minuti iz najstrože kazne, a siguran izvođač bio je Leo Messi. U 32. minuti PSG je izjednačio, a strijelac je bio Kylian Mbappe.

Isti je igrač u 65. minuti po drugi put poslao loptu u mrežu za vodstvo PSG-a od 2-1. U 70. minuti obrana Barcelone je i treći put kapitulirala, na ubačaj Paredesa strijelac je bio Moise Kean. Konačnih 4-1 za Parižane postavio je Mbappe u 85. minuti, što je bio njegov treći pogodak na utakmici.

Pogreške obrambenih igrača RB Leipziga odlučile su pobjednika u Budimpešti, gdje je njemačka momčad ugostila Liverpool. U 53. minuti pogrešno dodavanje Sabitzera iskoristio je Mohamed Salah i doveo Liverpool u vodstvo. U 58. minuti pogriješio je Mukiele, što je iskroristio Sadio Mane koji se sam sjurio prema nemoćnom vrataru Gulacsiju i lakoćom ga svladao za konačnih 2-0.

Uzvratne utakmice PSG - Barcelona i Liverpool - RB Leipzig na rasporedu su 10. ožujka.

U srijedu su na rasporedu nova dva dvoboja: Porto je domaćin Juventusu, a Sevilla će ugostiti Borussiju Dortmund.

RASPORED:

Barcelona - PSG utorak 1:4

RB Leipzig - Liverpool 0:2

Porto - Juventus srijeda, 21 sat

Sevilla - Borussia D. srijeda, 21 sat

Atletico - Chelsea 23. veljače

Lazio - Bayern 23. veljače

Atalanta - Real 24. veljače

Borussia M. - Manchester City 24. veljače

Sve utakmice osmine finala Lige prvaka igraju se od 21 sat, uzvrati su na rasporedu 9., 10., 16. i 17. ožujka.

Komentara 17

US
Usputni
22:04 16.02.2021.

A na kojem HTV kanalu su prijenosi? Na HTV2 vidjeh samo vaterpolo. Srecom pa ne placam "pristojbu" jer nikad i ne gledam te debilske kanale, nema vec odavno ni nogometa, ni Formule 1, ali zato ima odbojke, stonog tenisa i ostalih grandioznih sportova. Bljak!

OR
Orilogorilo
21:12 16.02.2021.

Bas cudno sto ke neymar ozlijeden u vrijeme karnevala! Zadnjih 4,5 g u ovo vrijeme ili je ozlijeden ili napravi namjerni crveni da moze lumpovati za 35 milja godisnje!

RE
RedTree
00:24 17.02.2021.

Da su ostavili samo Suareza bili bi 30 % jači. Ovako su totalno neizbalansirani. Znači ode Messi u City, a Barci će trebati bojim se dosta sezona da stane na noge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije