Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
EURO 2020

Francuzi slavili u Münchenu: Hummels tragičar Elfa, VAR poništio gol Benzeme

Francuzi slavili u Münchenu: Hummels tragičar Elfa, VAR poništio gol Benzeme
Foto: Federico Gambarini/DPA/PIXSELL
15.06.2021. u 22:57

U posljednjoj utakmici prvog kola grupne faze natjecanja na Europskom nogometnom prvenstvu reprezentacija Francuske je u dvoboju odigranom na Allianz Areni u Muenchenu svladala Njemačku s 1:0 (1:0).

Jedini pogodak postignut je u 20. minuti, kad je njemački stoper Mats Hummels poslao loptu u svoju mrežu nespretnom reakcijom na ubačaj Lucasa Hernandeza.

Francuzima su poništena čak dva pogotka zbog zaleđa, Kylianu Mbappeu u 66. minuti i Karimu Benzemi 20 minuta poslije, ali je ponovno u nedozvoljenom položaju bio Mbappe koji je asistirao za gol.

U ranije odigranoj utakmici u skupini F Portugal je u Budimpešti pobijedio Mađarsku s 3:0 i vodeći je na ljestvici s tri boda, koliko ima i Francuska. Bez bodova su Njemačka i Mađarska.

U subotu, 19. lipnja, na rasporedu su dvoboji 2. kola u ovoj skupini. Mađarska će u Budimpešti ugostiti Francusku, a Portugal i Njemačka će igrati u Muenchenu.

POGLEDAJTE VIDEO: Dejan Lovren

Komentara 13

ME
mediaman
22:47 15.06.2021.

Sada će Dalić biti kriv i za poraz Njemačke.

MN
Mr.NO
06:49 16.06.2021.

Ovo EP je poprilično "razvodnjeno" i uopće nemam osjećaj da se igra taj turniri.Igra se od Azije do Europe ,sa druge strane pogoduje se nekima igranjem na "domaćem terenu". Vidi se umor tj zamor brojnih igrača ,a potenciranjem raznih "međunatjecanja"a" ko ona Ljiga prvaka i trpanjem Lige prvaka , Euro lige,nacionalnih liga zbog korone u kratak vremenski razmak samo povećava zasićenje i negledljivost većine utakmica.

DU
Deleted user
22:54 15.06.2021.

Samo u trenucima krajnje dosade ima smisla gledati današnji nogomet. Prebacim na kraju utakmice da vidim rezultat, a komentator kaže dva udarca na gol za cijelu utakmicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije