Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
KRAJ DRAME U PARIZU

Leipzig na greškama prosuo prednost: Messi preokrenuo iz penala, Gvardiol skrivio penal u završnici

Leipzig na greškama prosuo prednost: Messi preokrenuo iz penala, Gvardiol skrivio penal u završnici
Foto: Jan Woitas
19.10.2021. u 22:53

Leipzig je prijetio i vodio u Parizu kod PSG-a s 2-1 u ogledu 3. kola skupine A Lige prvaka. No, Parižani su na kraju slavili s 3-2.

Njemačka momčad je odigrala novu hrabru i napadačku utakmicu, ali je izgubila i treći put u skupini. Nije Leipzig pokleknuo ni nakon brzo primljenog pogotka (Mbappe u 8. minuti). Uzvratili su gosti golovima Andre Silve u 28. i Mukielea u 57. minuti. Vodio je Leipzig do 67. minute, ali je tada uslijedio odgovor Lionela Messija.

Argentinac je prvo izjednačio u 67. minuti, dok je samo sedam minuta kasnije pogodio s bijele točke za novi preokret i na kraju slavlje svoje momčadi. Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol je odigrao zadnjih dvadeset minuta susreta za Leipzig.

PSG se vratio na vrh ljestvice. Ima sedam bodova, odnosno, jedan više od Manchester Cityja. Club Brugge ima četiri, a Leipzig postaje polako prežaljen s nula bodova.

POGLEDAJTE VIDEO:

Komentara 3

RE
RedTree
19:46 19.10.2021.

Po ovim najavama lik nije u prvih 11, a ljudi mislim prodali dva stopera ovo ljeto. Lik je vjerojatno potencijal, ali još je prezelen za reprezentaciju, neki dan protiv Slovaka ispao na centru negdje i ostavio rupu iza za drugi njihov gol, bez toga gola sad bi bili na korak od svjetskog, a Euro još nismo zaboravili. Nek se momak kali radije u mladoj reprezentaciji pa nakon godinu dana će biti jasnije, jer reprezentacija je preskupo mjesto za učenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije