Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dali sve od sebe

Minimalan poraz od Francuske presudio Hrvatskoj, za nas je EP gotov

Nikola Vlašić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/3
21.06.2019.
u 23:01

Primili smo pogodak iz prve prave prigode Francuza

Hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine poražena je i u svom drugom nastupu u skupini C na Europskome prvenstvu u San Marinu, ovoga puta bolja je bila Francuska s 1:0 (1:0).

Ovim porazom Hrvatska je izgubila izglede za prolaz u polufinale, a samim time i plasman na Olimpijske igre koje će se sljedeće godine održati u Tokiju.

Strijelac jedinog gola bio je Moussa Dembele u 8. minuti. Mladi napadač Lyona zatresao je našu mrežu glavom nakon ubačaja s desne strane Jeffa Reinea-Adelaidea.

Hrvatska je najbolju šansu imala u 70. minuti kada je Brekalo sjajno uposlio Kulenovića. Međutim mladi napadač je zatresao desnu vratnicu udarcem s ruba šesnaesterca.

U ranije odigranom susretu 2. kola Rumunjska je u Ceseni svladala Englesku 4:2 (0:0). 

Nakon dva odigrana kola u ovoj skupini Rumunjska i Francuska imaju po šest bodova, dok su Engleska i Hrvatska bez bodova.

Francuzi i Rumunji će tako u ponedjeljak u međusobnom susretu odlučivati o prvom mjestu u skupini, dok će Hrvatska i Engleska u San Marinu igrati za prestiž. 

Plasman u polufinale, koje osigurava vizu za Olimpijske igre u Tokiju 2022. godine, osigurat će pobjednici skupina, te najbolje drugoplasirana reprezentacija iz tri skupine.

Komentara 73

AN
Antonja
21:03 21.06.2019.

Ne kuzim zar je u Francuskoj bijelcima zabranjeno igrati. nogomet!

AN
Antonja
22:34 21.06.2019.

Ocigledno VAR sluzi samo na stetu Hrvatske.... Francuz igrao rukom u sesnaestercu a musliman iz Holandije nista ne sudi! Dali je razlog tome da za Francusku igraju u vecini muslimani!?

BO
borcanac
21:56 21.06.2019.

Smjenit Gracana vwc u poluvremenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije