Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spektakl u Madridu

Real zasluženo slavio u 244. El Clasicu, Vinicius i Diaz kaznili blijedo izadnje Barce u nastavku

Vinicius Junior
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
01.03.2020.
u 22:53

Večerašnji 244. El Clasico u službenim utakmicama novi je uzbudljivi nastavak velikoga suparništva dvojice naših najboljih igrača u povijesti i dvojice prijatelja o čijem je odnosu najbolje posvjedočio detalj iz posljednjega derbija odigranog lani u prosincu

Nogometaši madridskog Reala vratili su se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva 2:0 (0:0) pobjedom protiv svog najvećeg rivala Barcelone u susretu 26. kola igranom na njihovom Santiago Bernabeu.

U utakmici s malo prilika Kraljevski klub poveo je golom 19-godišnjeg Brazilca Viniciusa Juniora u 71. minuti. Njega je na lijevom krilu proigrao Kroos, a mladi se Brazilac sjurio u kazneni prostor i iskosa s ruba peterca uputio jak udarac koji se od bloka Piquea odbio iza leđa Ter Stegena.

Na konačnih 2:0 postavio je Mariano Diaz iz protunapada u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Real je ovom pobjedom stigao do 56 bodova, a Barcelona sada ima jedan manje.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ušao je u igru za Real u 79. minuti, dok je dokapetan "vatrenih" Ivan Rakitić igrao za Barcelonu od 81. minute.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar southman
southman
07:14 02.03.2020.

Real u drugom dijelu odličan i rastrčan. Pravo iznenađenje obzirom na utakmicu protiv Citya tijekom tjedna. Vinicius, Valverde i Curtois najbolji. Ali kraj je još daleko. Za razliku od Reala Barca puno lakše rješava "male utakmice".

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
12:46 02.03.2020.

Jednostavno sinoc je Real bio vrlo ozbiljnija momcad,daleko opasnija od Barcelone,i cjelo vrjeme sisreta,su dominirali,i provocirali Barcelonine igrace,koji su u neko grcu igrali cjeli susret,i 2:0,je vrlo mala pobjeda,kao je Real bio nadmocan.

DI
diazrm
00:44 02.03.2020.

Barca u drugom poluvremenu nepropoznatljiva, izuzev Messija naprijed ni jedan igrač vrijedan spomena, a i veza im je bila pogubljena. Uprava im je nesposobna do bola. Onaj Diaz Barci bi valjao suhog zlata. Mislim da je pomalo uz raketu u barci i luki došao kraj pomalo u Realu, konkurencija mu odigrala na viskom nivou a mlađa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije