Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOVAČIĆ ODIGRA SOLIDNO

Giroud škaricama donio veliku pobjedu Chelseaju, Bayern pregazio Lazio u Rimu

Champions League - Round of 16 First Leg - Atletico Madrid v Chelsea
Foto: OCTAV GANEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/4
23.02.2021.
u 22:50

Mateo Kovačić je bio u početnoj postavi londonske momčadi i igrao je do 74. minute

U prvom dvoboju osmine finala Lige prvaka Chelsea je u Bukureštu slavio protiv Atletico Madrida s 1:0 (0:0) i stekao prednost pred uzvrat 17. ožujka. 

Utakmica se zbog restrikcija u svezi pandemije koronavirusa igrala u Bukureštu, jer Španjolci Englezima nisu dopustili ulazak u zemlju. Pogodak odluke postigao je Olivier Giroud u 68. minuti. 

U prvom dijelu Chelsea je imao dominaciju, ali prvu veliku šansu propustio je Werner u 38. minuti, čiji je udarac iskosa u same rašlje obranio Oblak. 

U utakmici s malo prilika u 68. minuti Giroud je škaricama pogodio mrežu nakon što mu se lopta sretno odbila u kaznenom prostoru Atletica. Gol je najprije poništen zbog zaleđa, ali je dodatna provjera u VAR sobi utvrdila da je loptu Francuzu dodao branič Atletica Hermoso 

Mateo Kovačić je igrao do 74. minute za Chelsea, Ivo Grbić je bio na klupi Atletica, dok Šime Vrsaljko nije bio u postavi. 

Nogometaši Bayerna uvjerljivo su svladali Lazio s 4:1 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka odigranoj u utorak u Rimu. Već u 9. minuti Robert Lewandowski je zatresao mrežu nakon pogreške obrane Lazija za vodstvo Bayerna.

Na 2:0 povisio je 17-godišnji Englez Jamal Musiala u 24. minuti, a u 42. minuti je treći pogodak za Bavarce postigao Leroy Sane. Već u drugoj minuti nastavka Bayern je došao do četvrtog pogotka, kada je loptu u svoju mrežu poslao domaći branič Acerbi.

Lazio je ipak došao do pogotka u 49. minuti, kad je sve sam napravio Joaqin Correa. 

Uzvrati na Allianz Areni i Stamford Bridgeu na rasporedu su 17. ožujka.

Ključne riječi

Komentara 2

TH
thirtysix
20:47 23.02.2021.

Grbic nije u prvom sastavu.

BE
Beskucnik
23:25 23.02.2021.

Lako je Laciu kad SM S vrijedi 250 mil € , dobro je Bayern i proso

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije