Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠI SLJEDEĆI PROTIVNICI

Upozorenje za Dalića! Kanada pokazala koliko je opasna, Belgija jedva izvukla pobjedu (1:0)

Upozorenje za Dalića! Kanada pokazala koliko je opasna, Belgija jedva izvukla pobjedu (1:0)
Foto: Matthew Childs/REUTERS
23.11.2022. u 22:00

U susretu 1. kola skupine F na Svjetskom nogometnom prvenstvu, u kojoj igra i Hrvatska, Belgija je svladala Kanadu sa 1-0 (1-0).

Strijelac jedinog gola bio je Michy Batshuayi (44).

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada - Ahmad Bin Ali Stadium, Al Rayyan, Qatar - November 23, 2022 Belgium's Michy Batshuayi celebrates scoring their first goal REUTERS/Siphiwe Sibeko Photo: SIPHIWE SIBEKO/REUTERS
Foto: SIPHIWE SIBEKO/REUTERS

Kanada je bila daleko bolja momčad u prvom poluvremenu, ali nije pogodila brojne prilike, uključujući i kazneni udarac kojega je u 11. minuti Courtois obranio Daviesu, pa je bila kažnjena u završnici tog dijela iz najjednostavnije akcije. Alderweireld je uputio dugu loptu sa svoje polovice, Batshuayi se ubacio između dva stopera i zatim udarcem lijevom nogom iz prve svladao Borjana.

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Belgium v Canada - Ahmad Bin Ali Stadium, Al Rayyan, Qatar - November 23, 2022 Belgium's Eden Hazard in action with Canada's Junior Hoilett REUTERS/John Sibley Photo: John Sibley/REUTERS
Foto: John Sibley/REUTERS

U prvoj utakmici ove skupine Hrvatska i Maroko su igrali 0-0. Tako Belgija vodi s tri boda, Hrvatska i Maroko imaju po bod, a Kanada je na dnu bez bodova.

Standings provided by Sofascore

Hrvatska će u 2. kolu u nedjelju od 17 sati igrati protiv Kanade, dok će istoga dana svoj susret 2. kola igrati i Belgija - Maroko od 14 sati.

>> TIJEK OVE UTAKMICE POGLEDAJTE NA KRAJU TEKSTA

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> Haidar Diab: Prije bih talibanima dao da rade SP! I Morgan Freeman je došao za pare

Komentara 30

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
20:54 23.11.2022.

Kanađani šanse za tri utakmice, kilavi Belgijanci jednu nakon dodavanja preko 70m i gol. To se zove efikasnost. Bit će vruće u nedjelju protiv odlične, brze i hrabre Kanade.

VI
vidigal
21:33 23.11.2022.

Nadamo su da su nase lijencine vidile kako kanadjani trce, daju maksimum I daju sve od sebe za svoju reprezentaciju

KA
KakoSAD
21:14 23.11.2022.

Kanada u prvom djelu imala vise udaraca na gol nego Hrvataksa ukupno u zadnje dvije utakmice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije