Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jadranski derbi

Hajduk izborio remi na Rujevici i ponovo zasjeo na vrh Prve HNL!

Rijeka - Hajduk
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/5
15.09.2019.
u 20:54

Bod gostima je krasnim udarcem s 25 metara osigurao mladi Tonio Teklić tek što je ušao u igru

Nogometaši Rijeke i Hajduka odigrali su 1:1 (1:0) u 154. Jadranskom derbiju na Rujevici, što znači da su Splićani ponovo preuzeli vodstvo na ljestvici. 

Rijeka je povela golom Franka Andrijaševića, povratnika na Rujevicu i bivšeg igrača Hajduka, koji je u 32. minuti prekrasan ubačaj Lončara glavom pospremio u mrežu.

Andrijašević je u 38. minuti pogodio i gredu,  a u 67. minuti je Halilović za domaćine zatresao vratnicu 

Hajduk je preuzeo dominaciju dvadesetak minuta prije kraja. Najprije se okušao Nejašmić koji je pucao tik pored vratnice u 74. minuti, a samo tri minute kasnije smo vidjeli izjednačanje.

Mladi Tonio Teklić pogodio je preciznim udarcem s 25 metara u sami lijevi donji kut, i to samo tri minute nakon što je ušao u igru. 

Vodi Hajduk s 16 bodova, koliko ima i drugoplasirani Dinamo (Hajduk je za pogodak bolji), a Rijeka je četvrta s 12 bodova. 

Sudio je Jović iz Zagreba, a na Rujevici se okupio 7108 gledatelja. 

Komentara 16

DU
Deleted user
19:36 15.09.2019.

Oji se Franko slavit da ga nasmrkani ne isprobijaju kad dođe u split

DH
dalibor.hren
19:36 15.09.2019.

Sve se vraća... Franko nije bio dobar za Hajduk, prošao je kroz Hrvatske klubove, inozemstvo i vratio se u Rijeku! A kome je slađe zabiti nego svojima, onima koji su te odbacili!?

Avatar toxic alien
toxic alien
21:10 15.09.2019.

Vrlo neuobicajeno, ovo odmah poslije utakmice samo o rezultatu... Treba pricekati dok snimka utakmice prodje kroz Hajdukov laboratorij..., pronaci ce oni vec nesto u sudackim odlukama, ja jednostavno vise ne mogu vjerovati da ih suci nisu ostetili! Mora da je barem neka travka stajala malo previse uspravno ili pod nekim sumnjivim kutom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije