Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Hajduk upropastio savršeno kolo gostiju, iz Pule se vraća samo s bodom!

Istra - Hajduk
Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/4
29.09.2019.
u 20:58

Riječ je o posljednjoj utakmici 10. kola

U nedjeljnim dvobojima 10. kola Prve HNL Istra 1961 i Hajduk su u Puli odigrali 1:1 (1:0), a Gorica je sa 2:0 (1:0) trijumfirala na gostovanju kod Intera u Zaprešiću pa je ovo kolo završeno s četiri pobjede gostujućih momčadi i samo jednim bodom za domaćine (Istra je ujedno bila i jedini domaćin koji je zabio gol!). 

U ne previše atraktivnom dvoboju na pulskom stadionu Aldo Drosina, Hajduk se zadržao na vrhu ljestvice, ali je propustio priliku za sedmu ovosezonsku pobjedu.

Splićani su poveli u 34. minuti, kad je Mijo Caktaš s ruba kaznenog prostora preciznim i snažnim udarcem pogodio donji lijevi kut Istrinih vrata.

Domaća momčad je strpljivo čekala svoju priliku za izjednačenje i dočekala je u 79. minuti, kad je Mario Ćuže prošao po lijevoj strani, ubacio u sredinu, a na loptu je natrčao crnogorski reprezentativac Stefan Lončar i s ruba kaznenog prostora poslao loptu u lijevi gornji kut.

Samo dvije minute poslije Puljani su mogli i preokrenuti, ali je vratar Posavec odlično reagirao, obranio udarac Ćužea s četiri metra i tako donio bod Hajduku.

Utakmicu na stadionu Aldo Drosina sudio je Fran Jović iz Zagreba. 

U prvoj utakmici nedjeljnog programa nogometaši Gorice ostvarili su četvrtu ovosezonsku pobjedu svladavši Inter sa 2:0 (1:0). U 32. minuti vodeći pogodak za Goricu postigao je Marijan Čabraja.

Prošlogodišnji najbolji strijelac Gorice Lukasz Zwolinski u 57. minuti je postavio konačnih 2:0.

Vodeći Hajduk ima 20 bodova iz 10 nastupa, dok drugoplasirani Dinamo ima 19 bodova i utakmicu manje. Trećeplasirana Rijeka također ima utakmicu manje i 18 bodova.

Četvrti je Osijek sa 16 bodova, Gorica je sa 15 bodova na petom mjestu, a šesta je Lokomotiva sa 14. Sedmi Slaven Belupo ima 10, a osma je Istra 1961 sa devet bodova. Deveti je Varaždin sa sedam, a na začelju Inter sa šest bodova.

Ključne riječi

Komentara 25

CA
Catalonia
21:08 29.09.2019.

Jel sudilo penal za hajduk??😂😂😂😂😂

ME
mehokodro
20:54 29.09.2019.

Kako to, kako to

CA
Catalonia
21:03 29.09.2019.

Opet bu šolta rekel-bija je penal😂😂😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije