Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U ZAVRŠNICI

Dinamo s igračem manje svladao Istru: Petković zabio iz penala, Burton 'pocrvenio'

Dinamo s igračem manje svladao Istru:  Petković zabio iz penala, Burton 'pocrvenio'
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
18.04.2021. u 21:07

Nogometaši Dinama vratili su se na vrh ljestvice Prve HNL minimalnom 1:0 (1:0) pobjedom protiv Istre 1961 u susretu 29. kola.

Jedini gol na utakmici postigao je Petković iz kaznenog udarca u 41. minuti.

Dinamo i Istra 1961 odigrali su "uspavanku" u kojoj je jedini pogodak stigao nakon nesvakidašnje situacije. Branič gostujućeg sastava Bosančić želio je sa sredine igrališta vratiti loptu svom vrataru, ali u trenutku udaranja lopte osjetio je jaku bol u bderenom mišiću i srušio se na travu,  a stoga je njegova lopta bila daleko slabije udarena od željenog pa je se dokopao Petković i sjurio se u kazneni prostor. Tamo ga je oborio Galilea te je Dinamo dobio idealnu priliku za vodstvo koju Petković nije propustio.

Samu završnicu susreta Dinamo je igrao sa 10-oricom jer je nedugo nakon ulaska u igru zbog divljačkog letećeg starta s dvije noge na gležanj suparnika isključen Burton.

Ovom pobjeodm Dinamo je stigao na čelo ljestvice sa 67 bodova, dva više uz utakmicu manje od drugog Osijeka kod kojega će gostovati u srijedu u 30. kolu. Istra 1961 je ostala deveta sa 24 boda, jednim manje od osmog Varaždina, a četiri više od posljednje Lokomotive.

Komentara 16

AS
atilla sb 1986
18:32 18.04.2021.

nabrijana istra kod umornih plavih... e boze svasta! to su samo vase nade..nista drugo

ST
stefj
19:18 18.04.2021.

Ovaj Atiemwen je tabula rasa, tko ga je uspio uvaliti Dinamu, svaka čast...

MA
Marsi
20:59 18.04.2021.

Morat ce to biti puno bolje protiv Osijeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije