Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica

Hrvatska pobjedom zaključila 2019. godinu, Gruzija pala nakon preokreta

Ivan Perišić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
19.11.2019.
u 20:02

Hrvatska je zbog ozljeda dvoboj morala zaključiti s devetoricom igrača

U prijateljskom susretu u Puli nogometaši Hrvatske su pomoću preokreta pobijedili Gruziju s 2:1. Gruzijci su poveli u 19. minuti preko Giorgija Papunašvilija, a pogotku je kumovala prilično loša reakcija vratara Nikole Kalinića.

Srećom, Hrvatska je uskoro izjednačila. Nakon ubačaja Oršića iz slobodnog udarca na peterac u 25. minuti, kapetan gostiju Guram Kašija je proslijedio loptu u vlastitu mrežu.

U 53. minuti Ivan Perišić je udarcem glavom nakon krasnog ubačaja Josipa Juranovića doveo Hrvatsku u vodstvo, a tim je rezultatom ogled zaključen.

Nažalost, Hrvatska je utakmicu okončala s devetoricom igrača jer su se pred sam kraj, tek što se nad stadionom Aldo Drosina otvorilo nebo, ozlijedili Nikola Vlašić i Josip Juranović.  

Gruzijci su to pokušali pretvoriti u 2:2, ali je njihov najbolji pokušaj u 90. minuti, udarac Otara Kiteishvilija, uspio blokirati Milan Badelj. 

Hrvatska je na ovoj utakmici igrala bez većine igrača koji su u subotu pobjedom nad Slovačkom (3:1) u Rijeci osigurali nastup na EURU 2020.

Susret se igrao pred 5000 gledatelja na stadionu Aldo Drosina, a sudio je Sant iz Malte. 

Pogledajte izjavu Zlatka Dalića neposredno nakon utakmice protiv Gruzije

 

Ključne riječi

Komentara 44

ZA
Zagor77
18:22 19.11.2019.

Ovaj Kalinic je skroz propao kao golman katastrofa.

ST
stefj
18:20 19.11.2019.

Opet Kalinić... Što nismo dosta utakmica radi njega izgubili? Očito nije bez veze da je 3 ili 4 vratar u svom, inače slabom, klubu...

TI
Tinaiva
18:25 19.11.2019.

Jel jos nekome osim Dalicu ne jasno da se Kalinic vise uopce nebi trebao igrati nogomet!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije