Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Liverpool u tri minute slomio Chelsea i ponovo zauzeo vrh Premier lige!

Liverpool u tri minute slomio Chelsea i ponovo zauzeo vrh Premier lige!
Foto: Reuters/Pixsell
14.04.2019. u 18:51

Liverpool je ponovo na vrhu Premier lige! Momčad s Anfielda je u samo tri minute slomila londonski Chelsea, najtežeg protivnika do kraja prvenstva. Pogotke u 2:0 domaćoj pobjedi su postigli Mane (51.) i Salah (54.), a Dejan Lovren je utakmicu odgledao s klupe. 

Gledatelji su od prve minute uživali u zanimljivoj utakmici visokoga tempa, ali se na poluvrijeme otišlo bez pogodaka unatoč tome što su obje momčadi imale po dvije odlične prigode. 

No, do prvog gola u nastavku nije trebalo dugo čekati. Krasnu akciju Liverpoola glavom je okrunio Mane šest minuta od povratka iz svlačionica nakon ubačaja Hendersona.

Već tri minute kasnije Salah je ponovo zatresao mrežu Modrih, i to predivnim udarcem iskosa s više od dvadeset metara. 

Chelsea je pokušao uzvratiti preko Hazarda, međutim nije to bio Belgijčev dan. Dvaput je u dvije minute istrčao ispred vratara Redsa, no u 59. minuti je njegov pokušaj zaustavila vratnica, a zatim i usredotočeni Alisson.

Kao što smo već istaknuli, Liverpool vratio na vrh tablice s dva boda prednosti u odnosu na Manchester City, ali treba napomenuti da Građani imaju utakmicu manje.

Chelsea je, pak, doveo u pitanje plasman u Ligu prvaka. Ostao je četvrti sa 66 bodova, ali Manchester United vreba s pete pozicije s utakmicom manje i 64 boda, baš kao i Arsenal koji ima 63 boda i dvije utakmice manje u odnosu na gradske rivale. 

Ovo je raspored do kraja prvenstva:

---

21. travnja Cardiff - Liverpool

26. travnja Liverpool - Huddersfield

5. svibnja Newcastle - Liverpool

12. svibnja Liverpool - Wolverhampton

---

20. travnja Manchester City - Tottenham

24. travnja Manchester United - Manchester City

28. travnja Burnley - Manchester City

4. svibnja Manchester City - Leicester

12. svibnja Brighton - Manchester City

Komentara 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
18:46 14.04.2019.

Razvaljuje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije