Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europsko prvenstvo

Vaterpolisti rutinski slavili protiv Slovačke, kapetan postigao povijesni pogodak!

Vaterpolisti rutinski slavili protiv Slovačke, kapetan postigao povijesni pogodak!
18.01.2020. u 17:09

Hrvatska vaterpolo reprezentacija uvjerljivo je slavila protiv Slovačke u trećem kolu skupine A na Europskom prvenstvu u Budimpešti. 

Naši igrači slavili su s visokih 16:4 te su tako opravdali ulogu favorita iako im ovaj susret nije bio važan za daljnji plasman. 

Najbolji pojedinac kod naših bio je kapetan Andro Bušlje koji se upisao i u povijest hrvatskog vaterpola, postigao je 1000. pogodaka naše reprezentacije na Europskim prvenstvima. On je postigao pet pogodaka iz pet pokušaja.

Neće se dugo razgovarati  o ovom susretu. Važno je pripremiti se za srijedu kada nas čeka četvrtfinale s pobjednikom utakmice Grčka-Rumunjska. 

Bit će to važna utakmica jer naši bi pobjedom u srijedu došli na korak do finala

>>>> Pogledajte gostovanje Perice Bukića na Večernji TV-u

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije