Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO HRVATSKU
Povratak na članak

Ivica Obrvan: Neke Červarove odluke su nerazumljive, a ovo prvenstvo najčudnije je do sada

– Neki njegovi potezi nama su možda nerazumljivi, ali on se na to odlučio, ipak je on cijeli dan s tim igračima – rekao je Obrvan o Červaru.

Komentari 6

ER
EroK
17:38 20.01.2021.

Ivica je dobro rekao, naslov (novinarski) je čudan i zbunjujući, ali to ne pali kod Maestra Červara. Bravo dečki, naprijed sve do Zlata!

VL
ŹI
ŹIVAC
16:12 20.01.2021.

Zato i je Lino Lino, nepredvidiv, drži atmosferu, maše, ljuti se...ima svoju viziju, slijedi ju i na kraju uspjeva! Čuđenju nema mjesta! Uspješan, svakako, ali iz kojekakvih razloga nije novinarima a i pojedinim igračima omiljen, što je također normalno! Ništa nova u Hrvatskoj!

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
13:33 20.01.2021.

zato i nisi Čevar.

VL
SA
SandroZg
13:27 20.01.2021.

Opet ruju novinari. Tek kad dobro obavljaš svoj (novinarski) posao, možeš drugom prigovorit. A ne obavljaju ga dobro jer bi trebali znat da je Čupić tu poziciju igrao u svom klubu i da mu to nije novost. Obrvan je i sam to rekao u svom odgovoru, ali bitno je stavit zločesti naslov.

VL
KO
Kokoiduhovi
16:56 20.01.2021.

Nažalost, neke poteze dirigira Goluža.

VL
ZI
Zir
14:12 20.01.2021.

Opet tema Lino u VL:::Bit ce jako tesko, novinari su se dobro pripremili da svakodnevno papre, da nadoknade ono sto im je promaklo kod zenske repke, jos se nisu snasli, a zeske dosle s medaljom, a oni bez papra, misleci im vremena za lajbekice, i tako su pjevacko drustvo, kanta za nabijanje, pokusali su poslije nesto, nije uspjelo, medalja ih zeznula, ipak skuzili da je prosla baba s kolacima i da su popusili, jadni,, no sada s muskima nema iste greske, price vec pripremljene, davno prije pocetka prvenstva,, no zato ce sada muski imati budnu pratnju strucnjaka za sve sportove, jedino sto neznaju sto je zaleđe,,cvebe obicno smisljene tokom noci,dok drugi spavaju snom pravednika,naravno uz pomoc nezadovoljnika iz nekadasnjih selekcija koji ce uvijek istima biti na usluzi, pist ce se o svim mogucim banalnostima samo da se ogade citateljima, naravno uz svesrdnu pomoc nasih dragih komentatora, koji su im uvijek na usluz, koji samo citaju naslov clnka i znaju sto treba pljuvatii!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.