Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRATILI SE U DOMOVINU

Krznar nakon povratka: 'Suci su naše igrače u doping sobi uvjeravali da nije zaleđe'

Zagreb: Dinamo na konferenciji za medije nakon poraza od Villarreala
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
16.04.2021.
u 13:25

Momčad Dinama slijeće u Zagreb danas oko 12:45 nakon čega će se uputiti na stadion Maksimir gdje će davati izjave za medije.

Nakon sjajne europske sezone, plavi momci umorni, ali ponosni stigli su natrag  u svoju domovinu. Momčad Dinama sletila je u Zagreb u petak oko 12:45 nakon čega je podno južne maksimirske tribine  popričala s novinarima.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Nakon gostovanja u Španjolskoj koje je odredilo sudbinu Dinama za ovu sezonu, Damira Krznara i njegove momke čekaju Kup i hrvatsko prvenstvo. 

- Nemamo vremena sada geldati unatrag i žaliti za onim što se dogodilo. To se u sportu ne radi i niti jedan sportaš to jednostavno ne radi. Što je bilo bilo je. Osobito s ovakvim rasporedom koji je nakrcan, znate da se i jače momčadi od nas bore s time, s ovim gustim rasporedom... Moramo se okrenuti Kupu i Istri u prvenstvu - naglasio je Damir Krznar, glavni trener Dinama.

- Moramo biti svjesni da smo mi momčad koja je imala 'rookije' u ovoj europskoj sezoni. Jakić, Majer, Ivanušec... Njima je svima to bila prva sezona u Europi pa onda treba gledati što smo postigli s tako mladim igračima. 

Koliko je teško predvidjeti hoće li Dinamo i dalje ovako daleko ići u Europi?

- Svakom sportskom kolektivu je najveći imperativ i najveći problem kontinuitet. Ja se nadam da će nam financije i naši planovi dozvoliti da što manje igrača moramo prodati pa da možemo nastaviti ovdje gdje smo stali.

Razmišljate li već o ljetnom prijelaznom roku?

- Ja sam već krenuo slagati neke kockice, vidjet ćemo što ćemo napraviti točno. Nadam se uistinu da neće morati biti prevelike rasprodaje. 

O golu za 1:0 Villarreala u uzvratu samo je rekao:

- Suci su nakon utakmice u sobi gdje su dečki imali antidoping testiranja došli sa snimkama i pojašnjavali zašto su tako odlučili, a kada vam netko uopće ima potrebu dodatno se pojašnjavati, mislim da je onda sve jasno koliko je to diskutabilna odluka.

Bruno Petković je igrao protiv Villarreala unatoč ozljedi. 

- Svakom je igraču i zbog sebe i zbog momčadi bitno što prije vratit se u formu nakon ozljede pa tako i meni - poručio je. 

Prvi gol Villarreala podosta je diskutabilan, mnogi smatraju da je VAR soba krivo dosudila da nije bilo zaleđa. 

- Suci su i nakon utakmice razgovarali s nama, pokazivali nam neke snimke, pojašnjavali svoju odluku. Priznali su i sami da je gol diskutabilan, ali nema sada smisla plakati za prolivenim mlijekom - kaže Bruno. 

Mislav Oršić jedno je od najugodnijih iznenađenja cijele Europske lige. 

- Uvijek ću istaknuti da nisam bitan ja nego kolektiv. Naravno da mi je drago kada dobro igram i zabijem, ali momčad je uvijek ona koju ću staviti ispred sebe. 

Mislav je postao i najbolji europski strijelac Dinama u povijesti kluba s 18 golova.

- Što da vam kažem, to je nevjerojatan osjećaj - skromno je prokomentirao Mislav pa odabrao i najdraži moment ove sezone.

- Hat-trick protiv Tottenhama - sigurno je rekao. 

O spornom golu nije previše trošio riječi.

- Pokazivali su oni nama te snimke, ali velika je razlika u kojem se trenutku povuče crta - konstatirao je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar dado26
dado26
13:44 16.04.2021.

Ma molim lipo, diskutabilno?!Nije ovo prvi put kako nas suci kradu od EP do SP. Ovo je već postalo pravilo. Treniraš, mučiš se i onda te pokradu. Pita sam njemca jeli se on sjeća kada su oni bili jednom zakinuti od sudca na EP i SP. Dugo je mislija i reka da se ne sječa samo zna za slučaj 1964 na SP protiv Engleske gdje je englezima dosuđen nepostojeći gol. Koliko pogrešnih odluka sudaca u klupskm i nacionalnim natjecajima je bilo na našu korist a koliko na našu štetu? Ako nije 50/50 a nije onda to nije slučajnost već planska krađa!!! Jednostavno je postalo odvratno za gledati!

MA
Marsi
15:49 16.04.2021.

Igrac je bio barem pola metra u zaledju. I u prvoj tekmi sudac nije dosudio cisti jedsnajsterac kad se lopta odbila od ruke spanjolskog igrava ca, same gol crte.

Avatar patkovic
patkovic
13:40 16.04.2021.

ja sam gledao na strimu i sumnjivo mi je bilo da nisu nikako pokazali navodno zaleđe sa onim crtama u dve boje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije