Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Kiša prekinula Martić pri vodstvu u finalu, nakon povratka potpuna dominacija Pliškove

Kiša prekinula Martić pri vodstvu u finalu, nakon povratka potpuna dominacija Pliškove
Foto: Reuters/Pixsell
15.09.2019. u 15:49

Hrvatska tenisačica Petra Martić nije uspjela doći do svog drugog WTA naslova u karijeri, u nedjelju je u finalu WTA turnira u kineskom Zhengzhou izgubila od druge tenisačice svijeta Čehinje Karoline Pliškove sa 3:6, 2:6 poslije sat i 15 minuta igre.

U meču koji je počeo sa nekoliko sati zakašnjenja zbog kiše Martić je bila ravnopravna suparnica samo u prvom setu, dok je u drugom Pliškova sa dva uzastopna breaka došla do prednosti 5:1 i potom je rutinski zaključila meč. 

Ovo je bio sedmi međusobni ogled, a treći ove godine. Martić je slavila u Roland Garrosu, a Pliškova u Miamiju i Zhengzhou. Hrvatska tenisačica i dalje vodi 4-3 u pobjedama.

Također, bilo je ovo četvrto finale za Petru Martić, a drugo ove godine. U travnju je u finalu turnira u Istanbulu također igrala protiv češke tenisačice, 20-godišnje Markete Vondroušove.

Martić je tada slavila i osvojila je svoj prvi WTA naslov, a Vondroušova je kasnije stigla do finala Roland Garrosa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije