Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
13.03.2018. u 22:36

Nogometaši Seville napravili su veliki podvig protiv Manchester Uniteda u osmini finala Lige prvaka. Momčad Vincenza Montelle slavila je na Old Traffordu s 2:1 i tako nakon 0:0 iz prve utakmice prošla u četvrtfinale.

Sevilli je to prvi put u povijesti da je ušla među osam najboljih momčadi Europe, a junak je bio Wissam Ben Yedder. Francuski napadač ušao je u 72. minuti i onda u samo četiri minute zabio dva gola (74. i 78.). United je do kraja tek uspio smanjiti preko Lukakua.

Trener Uniteda Jose Mourinho ovih će dana biti pod žestokim kritikama jer je njegova momčad danas odigrala katastrofalno. Crveni vragovi su u prvom poluvremenu malo toga pokazali i igrali ziheraški, dok je Sevilla pokazala više napadačkih ambicija.

United je i u nastavku igrao na sigurno i čekao grešku protivnika što mu se na kraju osvetilo, a ključnim se pokazao ulazak Ben Yeddera u igru. Crveni vragovi razbudili su se kad je već bilo prekasno jer je na semaforu stajao rezultat 2:0 za Sevillu.

Četvrtfinale je izborila i Roma koja je večeras protiv Šahtara slavila s 1:0 nakon što je u prvom susretu poražena 2:1. Opširnije o toj utakmici možete pročitati ovdje.

Četvrtfinale su zasad izborili Liverpool, Manchester City, Juventus, Real Madrid, Sevilla i Roma, a sutra ćemo doznati preostala dva putnika. Jedan od njih bit će Bayern koji kod Bešiktaša brani 5:0 iz prve utakmice, dok je drugi par Barcelona - Chelsea (1:1).

Komentara 11

ST
Startrack
22:51 13.03.2018.

Da se stave stvari u perspektivu, Atletiko Madrid je prije dva tjedna pobjedio u Sevilji 5:2. Murhinjo je postao smjesan trener, bunkeras, nezna razvit igru, ni igrace.

PR
prajdali100
23:38 13.03.2018.

Veliki sam navijač Uniteda ali ovo što radi Mourinho je katastrofa.To je bijedan, jadan, negledljiv nogomet- užas jedan.Više od pola momčadi ne zasluzuje da nosi dres Uniteda....Momčad je katastrofalno selekcionirana, nema prepoznatljivu igru....0 !!!

VE
vedran69
22:25 13.03.2018.

Tužno je što je Mourinho napravio od Manchestera. Nije on trener za takav klub isto kao što nije bio za Real.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije