Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
IDU NA PSG

Bayern uvjerljiv protiv Lyona, Hrvatska će opet imati igrača u finalu Lige prvaka

Bayern uvjerljiv protiv Lyona, Hrvatska će opet imati igrača u finalu Lige prvaka
Foto: EXPA/PIXSELL
19.08.2020. u 22:50

Nogometaši Bayerna po 11. put će igrati u finalu Lige prvaka nakon što su u srijedu u polufinalu na lisabonskom stadionu Jose Alvalade svladali francuski Lyon s 3:0.

Oba pogotka za Bavarce u prvom poluvremenu postigao je njemački reprezentativac Serge Gnabry. U 18. minuti je s ruba kaznenog prostora snažnim udarcem pogodio gornji desni kut, a u 33. minuti je popravio dvostruki promašaj Roberta Lewandowskog nakon ubačaja Ivana Perišića, kad je loptu koju je odbio vratar Lyona Lopes poslao u nebranjenu mrežu.

Pobjedu Bayerna potvrdio je Lewanodwski, kad je u 88. minuti glavom poslao loptu u mrežu.

Ivan Perišić je bio u početnoj postavi Bayerna i osim važne uloge kod drugog pogotka Bavaraca, imao je priliku upisati se u strijelce u 51. minuti, ali je njegov udarac Lopes obranio. U 63. minuti Perišića je zamijenio Coman. Prolaskom Bayerna dalje, Hrvatska će devetu sezonu zaredom imati igrača u finalu

Finalni dvoboj Lige prvaka na rasporedu je u nedjelju, 23. kolovoza, a za trofej će se boriti debitant u finalima francuski prvak Paris Saint-Germain te njemački prvak Bayern, koji će pokušati po šesti put osvojiti elitno europsko klupsko natjecanje, a prvi put nakon 2013.

Finalna utakmica igra se na stadionu Benfice, s početkom u 21 sat.

Rezultati polufinala 
Lyon - Bayern  0:3 (Gnabry 18, 33, Lewandowski 88)
RB Leipzig - PSG  0:3 (Marquinhos 13, Di Maria 42, Bernat 56)

FINALE: PSG - Bayern (23. kolovoza, 21.00, stadion Benfice)

Komentara 1

AB
abokatstir
22:55 19.08.2020.

Bravo za Bayern i naša 2 igrača koja su doprinjerla pobjedi, Perišić i Neuer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije