Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prva HNL

Utrka za Ligu prvaka: Lokosi novom pobjedom pobjegli Hajduku na tri boda

Lokomotiva - Varaždin
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
30.06.2020.
u 20:50

Ovom pobjedom je Lokomotiva preuzela drugo mjesto na tablici i sada ima tri boda više ispred Hajduka koji večeras igra u gostima protiv Gorice (21.05)

U 32. kolu Prve HNL nogometaši Lokomotive i Slavena stigli su do novih pobjeda. Lokosi su u Kranjčevićevoj pobijedili Varaždin s 2:0. Pobjedu Tomićevoj družini donijeli su Tuci (45'+2) i Jakić (85).

Ovom pobjedom je Lokomotiva preuzela drugo mjesto na tablici i sada ima tri boda više ispred Hajduka koji večeras igra u gostima protiv Gorice (21.05).

>> FOTO Supruga vatrenog se skinula u badić i pokazala raskošno tijelo

Lokomotiva - Varaždin
1/7

U drugom susretu u Koprivnici igrači Slavena su u pola sata slomili otpor Istre. Strijelci za domaćina bili su Zirdum (13), Krstanović (25) i Jeffren (27). 

A u srijedu nogometaši Dinama igraju protiv Intera. Susret u Zaprešiću počinje u 18.55 sati, a trener plavih Igor Jovićević od svojih igrača traži bolju igru. Dinamov strateg objasnio je razlog slabije igre svoje momčadi.

- U ovo vrijeme su igrači na odmoru, tako da je ovo nova situacija za sve. Pogotovo nakon osvajanja naslova, treba pohvaliti igrače zbog toga - kaže Jovićević, a više pročitajte OVDJE.

Lokomotiva - Varaždin 2:0 (1:0)

90'+5 - Kraj u Kranjčevićevoj.

90'+1 - Tolić je zabio za 3:0. Nakon VAR-a pogodak nije priznat.

85' - Lokomotiva vodi s 2:0. Jakić je zabio prekrasan gol.

75' - Varaždinci se napokon probudili i zaprijetili s nekoliko akcija.

70' - U Kranjčevićevoj je 683 gledatelja.

64' - Lokomotiva kontrolira utakmicu i ne daje gostima da se razmašu. U Koprivnici nogometaši Slavena i dalje vode protiv istre s 3:0.

55' - Sjajna prilika za Lokomotivu, ali Uzuni nije bio precizan.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme.

Nakon prvih poluvremena u Zagrebu i Koprivnici vode domaćini. Tuci je zabio za Lokomotivu koja protiv varaždina vodi s 1:0. U drugom dvoboju Slaven je kod kuće  uvjerljiv protiv Istre (3:0). Strijelci za domaćina bili su Zirdum, Krstanović i Jeffren.

45'+2 - Lokomotiva vodi protiv Varaždina. Tolić je prošao po desno strani ubacio pred vrata Varaždina kojem nije bilo teško ugurati loptu preko gol-crte za 1:0.

39' - Lokosi su bili blizu pogotka, ali lopta nije htjela u mrežu. Tolić je iz slobodnog udarca pogodio vratnicu, a u nastavku akcije Tuci je promašio prazna vrata!

28' - Sjajna prilika za Varaždin. Nakon udarca iz kuta Novoselec je pucao glavom Grbić je već bio savladan. No Kolinger se našao na pravom mjestu i izbio loptu s gol-crte i spasio Lokomotivu.

27' - U Koprivnici je pogodak postigao i Jeffren. Slaven kod kuće vodi protiv Istre s 3:0.

25' - Još jedan pogodak u Koprivnici. Krstanović je zabio i povećao vodstvo Slavena protiv Istre na 2:0.

20' - Lokosi i dalje stežu obruč oko obrane Varaždinaca, ali još nisu složili pravu priliku.

13' - U Koprivnici je domaćin stigao do vodstva. Strijelac je u 13. minuti bio Zirdum. Slaven - Istra 1:0.

10' - Lagana inicijativa lokosa na početku utakmice. Još nismo vidjeli ni jednu pravu prilku. Mreže miruju i na utakmici Slaven - Istra.

1' - Počele su utakmice u Zagrebu i Koprivnici.

Evo i sastava: 

LOKOMOTIVA: Grbić - Gluhaković, Čeliković, Kolinger, Petrak, Kovačić, Cokaj - Kastrati, Tolić, Uzuni - Tuci

VARAŽDIN: Nevistić - Tkalčić, Novoselec, Rodin, Mamić - Senić, Đurasek, Posavec, Petković, Drožđek, Obregon

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
21:48 01.07.2020.

Hajduk je za stranku Pametno! Ne želi se blamirati protiv EU velikana tipa Gzire...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije