Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
DERBI PREMIERSHIPA

United izvukao remi s Liverpoolom iako su ga pokosile ozljede

United izvukao remi s Liverpoolom iako su ga pokosile ozljede
Foto: Reuters/PIXSELL
24.02.2019. u 17:00

U najvećem derbiju engleskog nogometa Manchester United i Liverpool su na Old Traffordu odigrali bez golova pa su redsi ponovo preuzeli vodstvo na ljestvici, ali sada imaju samo bod više od Manchester Cityja.

Bila je to čvrsta utakmica bez previše prilike, a bliže pobjedi bili su domaći nogometaši koji su u 40. minuti imali najbolju priliku na utakmici, ali je Alisson Becker s noge skinuo loptu Jesseu Lingardu.

Zanimljivo, Ole Gunnar Solskjaer je već u prvom poluvremenu morao obaviti sve tri izmjene zbog ozljeda čime je ManU postao prvi klub u Premiershipu u posljednje četiri godine koji je sve tri izmjene obavio u prvih 45 minuta. 

U 21. minuti je zbog ozljede izašao Ander Herrera, a tri minute kasnije i Juan Mata. Umjesto Mate u igru je ušao Jesse Lingard, međutim u 44. minuti i on je napustio travnjak zbog ozljede. U prvih 45 minuta jednu zamjenu zbog ozljede bio je prisiljen napraviti i Jurgen Klopp nakon što je 31. minuti stradao Roberto Firmino.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool zbog ozljede.

U drugom susretu Arsenal je rutinski obavio posao protiv Southamptona pobijedivši sa 2:0, a oba gola topnici su zabili u prvih 17 minuta. Strijelci su bili Alexandre Lacazette (6) i Henrik Mhitarjan (17). Bila je to sedma uzastopna ligaška pobjeda topnika na stadionu Emirates.

Liverpool je preuzeo vodstvo na ljestvici sa 66 bodova, no Manchester City sada ima samo bod manje. Treći je Tottenham sa 60 bodova, Arsenal na četvrtom mjestu ima 53 boda, dok je Manchester United peti sa 52 boda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije