Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
1. KOLO LP-a

Liverpool u sjajnoj utakmici dobio PSG, na Anfieldu palo pet golova

Liverpool u sjajnoj utakmici dobio PSG, na Anfieldu palo pet golova
Foto: Reuters
18.09.2018. u 23:04

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Liverpool je na Anfieldu pobijedio PSG 3:2 golom u sudačkoj nadoknadi. Liverpool i PSG su odigrali sjajnu utakmicu. Domaćin je imao dva gola prednosti, PSG je uspio izjednačiti, no domaćin je u posljednjim trenucima stigao do tri boda.

Redsi su silovito ušli u susret i u prvih sedam minuta imali su pet kornera, no PSG je izdržao nalete domaćina. Francuzi su prvi put zaprijetili u 17. minuti kada je Cavani dobro pucao, no Alisson je obranio.

Daleko bolju igru domaćin je okrunio vodstvom u 30. minuti nakon što je Daniel Sturridge glavom zabio nakon odličnog ubačaja Andyja Robertsona. Šest minuta kasnije već je bilo 2:0. Juan Bernat je neopreznim startom oborio Georgionija Wijnalduma i turski sudac Cuneyt Cakir je pokazao na bijelu točku. James Milner je bio siguran za 2:0. U 40. minuti smanjio je Meunier nakon što se lopta odbila do njega u kaznenom prostoru.

Domaćin je u 58. minuti zabio i treći pogodak, no Salahov gol je poništen jer je Sturridge napravio prekršaj nad vratarom. Parižani su u 84. minuti ipak uspjeli izjednačiti, a pogodak je zabio Kylian Mbappe. Salah je na svojoj polovici krivo dodao, lopta je došla do Neymara koji je uposlio Mpbappea, a ovaj zabio za 2:2. Kada se već činilo kao će susret završiti 2:2, Roberto Firmino je u drugoj minuti nadoknade zabio za pobjedu redsa. Brazilac je u igru ušao u 72. minuti, a to mu je bio 150. nastup i 53. gol za Liverpool.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren još nije spreman pa nije nastupio za Liverpool.

U drugom susretu iz C skupine Crvena zvezda je izdržala nalete Napolija odigravši 0:0. Gosti su imali niz prilika, ali nisu uspjeli probiti obranu bivšeg europskog prvaka koji je prvi put izborio natjecanje po skupinama Lige prvaka.

>> Pogledajte razgovor s bivšim nogometašem Nikom Čekom

Komentara 6

Avatar dzambo
dzambo
23:02 18.09.2018.

Oni tamo iz Beograd Prva utakmica I odmah bod I nisu se bas ''toliko'' osramotili….u prvih 11 samo dva stranca sa imenom I prezimenom a koji nisu sa Balkana….

DA
dair
23:05 18.09.2018.

Zvezo , Zvezdo Zvezdanaaaa nananananaaaaa

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
21:54 18.09.2018.

Ovo je najjača grupa. Samo Zvezda kvari prosjek.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije