Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
LIGA PRVAKA

Crvena zvezda u Beogradu šokirala Liverpool!

Crvena zvezda u Beogradu šokirala Liverpool!
Foto: Reuters
06.11.2018. u 20:49

U 4. kolu skupine C Lige prvaka Crvena zvezda je u Beogradu protiv viceprvaka Europe priredila veliko iznenađenje. Prije dva tjedna Liverpool je na Anfieldu rutinski pobijedio Crvenu zvezdu sa 4:0, a večeras je Zvezda neočekivano slavila sa 2:0.


 
Zvezda je povela u 22. minuti. Nakon kornera najviši je bio Milan Pavkov, koji trese mrežu. Novi šok gostima ponovno je priredio Zvezdin centarfor Milan Pavkov, koji je u 29. minuti odličnim udarcem sa 23 metra pogodio za 2:0. U drugom poluvremenu Liverpool je opsjedao gol Zvezde, ali domaćini su se znalački branili i uspjeli doći do velike pobjede. Dejan Lovren zbog bolesti nije bio u sastavu Liverpoola.
 
U drugom susretu ove skupine večeras Napoli dočekuje PSG. Na ljestvici vodi Liverpool sa šest bodova, Napoli ima pet, a PSG i Crvena zvezda po četiri boda.
 
Katastrofalna sezona Monaca, koji je predzadnji u francuskom u prvenstvu, nastavljena je i u Ligi prvaka porazom od Club Bruggea sa 0:4 u skupini A.

Prije dva tjedna Club Brugge, kojeg vodi Ivan Leko, kod kuće je protiv Monaca odigrao 1:1, ali u Kneževini gosti iz Belgije su krenuli silovito i nakon 24. minute već su vodili 3:0 pogocima Hansa Vanakena (12, 17-pen) i Wesleyja (24). Konačnih 4:0 postavio je Ruud Vormer u 85. minuti.
 
Vratar Danijel Subašić zbog ozljede nije bio u sastavu Monaca, a stoper Matej Mitrović i vratar Karlo Letica ostali su na klupi za pričuve Bruggea.

Favoriti ove skupine Atletico Madrid i Borussia Dortmund sastaju se večeras na Metropolitano stadionu. Na ljestvici vodi Borussija sa devet bodova, Atletico ima šest, Brugge je na četiri, a Monaco ima jedan bod.

Komentara 122

SA
SasaL
19:47 06.11.2018.

Jel moguce da niko nije do sada komentarisao igru?! Prethodna utakmica u Engleskoj nakon samo 15 min je bilo 76 komentara. A vidi sad kraj prvog poluvremena i nista. Cudno, cudno.

DU
Deleted user
20:46 06.11.2018.

Bravo za Crvenu Zvezdu!! Cijeli zivot sam partizanovac ali se veceras navija za Crvenu Zvezdu!!

Avatar Bokac75
Bokac75
21:01 06.11.2018.

Divna noc! Ne mogu vjerovat kakva prekrasna pobjeda. Uzivajte zvezdasi diljem Hrvatske! ZVEZDAAAAA!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije