Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ozljeda lista

Duvnjak je na pregledu: 'Još čekamo točnu dijagnozu...'

Domagoj Duvnjak
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
13.01.2018.
u 12:48

Hrvatski kapetan danas će obaviti snimanje magnetskom rezonancom.

Domagoj Duvnjak, hrvatski kapetan ozlijedio je list desne noge pred kraj susreta sa Srbijom. Još nije poznato koliko je ozljeda teška i što očekuje Duvnjaka u nastavku Eura, no po svemu sudeći on bi trebao propustiti utakmicu s Islandom. Više ćemo znati nakon što stignu nalazi magnetske rezonance.

A danas su u hotelu Park na druženje s novinarima stigli Manuel Štrlek, Luka Cindrić, Željko Musa i Hrvoje Horvat, prvi pomoćnik izbornika Červara.

Domagoj Duvnjak
1/8

- Domagoj Duvnjak danas će iza ručka odraditi magnetsku rezonancu nakon čega će se znati kakvo je zdravstveno stanje našeg rukometaša koji se ozlijedio u završnici utakmice sa Srbijom. Nadamo se da nije ništa ozbiljno i da će propustiti samo jednu utakmicu. No, čak i ako ostanemo bez njega do kraja prvenstva znamo kako ćemo ga zamijeniti - rekao je Horvat.

Situaciju s Duvnjakom komentirao je i Luka Cindrić.

- Šteta zbog Duvnjaka. Trebao je sinoć izaći iz igre, ali ništa nismo čuli od one buke u dvorani - rekao je Cindrić.

 

Domagoj Duvnjak
1/25

 

Komentara 7

FA
fake
12:45 13.01.2018.

Domagoj, Hrvati ti žele što brži oporavak.Trebaš nam za dalje.Oporavi se pa da krenemo u nove pobjede sa tobom na čelu.

RI
Rizlman
13:33 13.01.2018.

Ma to je dorsalgija,morat će ići na fizikalne terapije, čim je list u pitanju i čovjek nije mogao hodati to je to. To znam slučajno jer i ja imam isti problem i morat ći na terapije. On je mlađi od mene pa ga za negdje tri mjeseca možda ponovo vidimo na parketima. Za ovo prvenstvo je nažalost izgubljen. Da je on ostao uzeli bi zlato, to nam je najbolji igrač, a ovako ćemo morati stisnuti zube, još pojačati obranu, i ova ekipa bez Domagoja može dobiti svakog, a to znači da uz malo sreće može otići do samog kraja

GA
godanj.ana
13:30 13.01.2018.

Domagoj neka ti dragi Bog bude u pomoći , a svi ostali Hrvati ti žele brz oporavak i povratak na čelo pobjedničke ekipe. Svi smo kao jedan uz sve vas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije