Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24.08.2019. u 20:26

Nogometaši Liverpoola u derbiju su 3. kola engleskog prvenstva na svom Anfieldu svladali Arsenal s uvjerljivih 3-1 (1-0) i tako ostali sami na čelu ljestvice.

Liverpool je poveo golom Matipa (41) koji je bio najviši pred gostujućim vratima nakon udarca iz kuta, da bi početkom nastavka Salah (49-11m, 59) s dva pogotka riješio pitanje pobjednika. Na konačnih 3-1 smanjio je Torreira (85).

Dejan Lovren nije konkurirao za nastup u momčadi Liverpoola.

Liverpool je na vrhu ljestvice s maksimalnih devet bodova, tri više od drugog Arsenala. 

Ranije je Crystal Palace napravio veliko iznenađenje 2-1 (1-0) pobjedom na gostovanju kod Manchester Uniteda na Old Traffordu.

To je prva pobjeda Palacea na Old Traffordu u prvenstvu nakon 30 godina, a do nje je sastav iz Londona stigao pogotkom Patricka Van Aanholta u drugoj minuti sudačke nadoknade.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Komentara 1

XT
xti89665
18:49 24.08.2019.

Ovo je najbolji posao koji Google sada plaća.Dobio sam glavni mjesec od 27936 eura za rad 3 sata dnevno. Počeo sam prije četiri mjeseca i brzo sam se vratio kući,svejedno,od 7645 do 9264 eura svaki tjedan. ...... >>> www.WebJob33.Com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije