Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
LIGA PRVAKA

Ronaldo zabio golčinu svom bivšem klubu pa United režirao veliki preokret!

Ronaldo zabio golčinu svom bivšem klubu pa United režirao veliki preokret!
Foto: Pixsell/Reuters
07.11.2018. u 22:52

U derbiju večeri nogometne Lige prvaka Manchester United je Torinu iznenađujuće pobijedio Juventus sa 2:1 postigavši dva gola u posljednjih pet minuta utakmice. 

Juventusu je dominirao cijeli susret, vodio je 1:0 imao još niz sjajnih prilika, pri čemu je dva puta uzdrmao okvir gola, no pobjeda je pripala gostima. Juventusu je trebao bod kako bi i matematički osigurao prolaz, no crveni vragovi su šokirali staru damu.

Juventus - United
1/9

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a najbliže pogotku Juventus je bio u 36. minuti kada je Sami Khedira pogodio vratnicu na povratnu loptu Cristiana Ronalda. Vratnicu je pogodio i Dybala u 49. minuti. Juventus je u 65. minuti napokon probio obranu cvenih vragova, a pogodak je zabio Cristiano Ronaldo i to svom bivšem klubu. Bio je to njegov prvi pogodak za torinsku staru damu u Ligi prvaka. Izjednačio je Juan Mata u 85. minuti iz slobodnog udarca, a gosti su šokirali Juve u 89. minuti kada je u gužvi Bonucci ugurao loptu u vlastitu mrežu. Mario Mandžukić je ušao u igru u sudačkoj nadoknadi, ali više nije bilo vremena za izjednačenje.

U ranijem terminu u skupini H Valencia je pobijedila Young Boyse s 3:1 ostvarivši prvu pobjedu u skupini. Španjolci su poveli u 14. minuti preko Santi Mine, a u 37. minuti je izjednačio Roger Assale. Dvije minute prije kraja poluvremena Mina je doveo 'Šišmiše' u novo vodstvo svojim drugim golom na utakmici, a korak bliže pobjedi domaćin je stigao u 56. minuti kada je Carlos Soler lijepim udarcem zabio za 3-1. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješene su u 77. minuti kada je švicarski sastav ostao s igračem manje nakon što je zbog oštrog prekršaja isključen Sekou Sanogo.

Komentara 13

PI
pinkec
01:19 08.11.2018.

Mandžo jes dobar, ali mu treba malo više od 3 min.!

VE
verakruz
22:58 07.11.2018.

Sugavi Alegri. Onaj crnjo Quadrado je najveca rupa na planeti. Mandzo na klupi, a crnjo na terenu????? Ma jebi mater Alegri

Avatar Dalmatinka.
Dalmatinka.
22:23 07.11.2018.

Forza Juve...che giochi meglio della Manchester...Cristiano je nevjerovatan veceras

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije