Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LP NA MAKSIMIRU

Dinamo dominantan protiv Norvežana, Liga prvaka je blizu!

Dinamo dominantan protiv Norvežana, Liga prvaka je blizu!
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
21.08.2019. u 22:49

Modri su tako pred više od 25 tisuća gledatelja na Maksimiru napravili veliki korak prema plasmanu u skupinu Lige prvaka.

Prvi gol večeras zabio je Bruno Petković već u osmoj minuti. Raspoloženi napadač Dinama prvo je izborio jedanaesterac, a onda ga mirno pretvorio u gol.

Hrvatski prvak je u 28. minuti imao 2:0 nakon što je Dominik Livaković poslao dugačku loptu, a Mislav Oršić izbio pred norveškog vratara i poslao mu loptu kroz noge.

Početkom drugog dijela gosti su pogodili gredu, ali Dinamo je imao bolje prilike, a najizgledniji su propustili Arijan Ademi i Nikola Moro.

Uzvratna utakmica je na rasporedu u Trondheimu u utorak u 21. sat.

Prođu li modri dalje naći će se u trećoj jakosnoj skupini ždrijeba Lige prvaka. Ako ispadnu od Rosenborga, modri će biti u ždrijebu skupina Europske lige.

Komentara 34

Avatar kenshi
kenshi
21:30 21.08.2019.

idemo plavi...

ME
megaja
22:01 21.08.2019.

čist drugi jedanaesterac za dinamo nije dosuđen

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
19:49 21.08.2019.

ne kaže se idemo, nego Ajmoooooooo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije