Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK IZ EGIPTA

VIDEO Rukometaši se vratili u Hrvatsku: Teško nam je, naš najveći teret bila je loša igra

Zagreb: Povratak hrvatske rukometne reprezentacije iz Egipta
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
26.01.2021.
u 15:04

- Podbacili smo igrački, taktički, emocinalno. Atmosfera nije bila bajna - iskreno je priznao Marino Marić

Naši rukometaši vratili su se sa Svjetskog prvenstva u Egiptu nakon što su u ponedjeljak poraženi 38:26 protiv Danske. Na zagrebački aerodrom sletjeli su oko 14:30 sati, a mi smo ih iznova upitali za dojmove nakon (ne)propsavane noći i poraza koji im je onemogućio da nastave nastup u četvrtfinalu.

- Nije ništa bolje, teško nam je. Nismo bili pravi, ovo nije bio naš turnir. Treba nam dobar recept za dalje. Ovo je sada iza nas, moramo se okrenuti kvalifikacijama za Olimpijske igre. Nije bilo povišenih tonova - kazao nam je Domagoj Duvnjak.

- Razočarani smo, podbacili smo. Probali smo, pokušali smo. Trudili smo se, ali jednostavno nije funkcioniralo. Bilo je naznaka da ćemo doći do polufinala, imali smo dobar ždrijeb, ali smo se poskliznuli. Podbacili smo igrački, taktički, emocinalno. Atmosfera nije bila bajna - iskreno je priznao Marino Marić.

- Ostaje gorka uspomena, ali brzo ćemo se mi oporaviti. Vjerujem da će već na slejdećem okupljanju biti bolje, vjerujem da ćemo se plasirati na Olimpijske igre. Izbornik Červar nas je iznenadio odlukom, nismo to očekivali.

Mi smo to ljudski i prijateljski podnijeli, ali na nas su ipak najviše utjecale loše igre. Ne mogu reći da nas je pokopala njegova odluka, ali naš najveći teret je bila loša igra - dodao je Marić.

>>>Pogledajte sve izjave u nastavku

Komentara 26

Avatar Mali Berica
Mali Berica
15:41 26.01.2021.

Hrvatskoj realno jako fali Balić, ipak je on bio najbolji igrač na svijetu i najbolji igrač svih vremena po izboru IHF-a, ono što je Messi u nogometu to je u rukokometu bio Balić, on je bio taj čarobni dribler i asistent koji je radio prevagu i donosio pobjede.

ER
EroK
16:16 26.01.2021.

Hvala vam za sve pobjede u kojima smo uživali i u kojima ćemo i dalje uživati. S vama smo uvijek i u dobru i u nevolji! Ovo će proći, samo se vi nama vratite zdravi i čitavi. Biti će jošoš puno pobjeda s vama i sa mladima, koje ćete podućiti i pomoći!

DU
Deleted user
16:03 26.01.2021.

Skidam kapu dečkima za sve ove godine u kojima su nas razveseljavali svojim rezultatima, trudom i željom. Ali kada čujem "biće bolje", baš i nisam uvjeren. Nikome u bilo čemu nije pomoglo "biće bolje". Više da je bilo izgovor. Ništa neće biti bolje samo po sebi. Ovakva katastrofalna igra igrača koji sami po sebi puno vrijede itekako je signal za uzbunu budućem izborniku. Prvenstveno zbog najblaže rečeno očajne obrane koju možda treba proluftati, imajući na umu današnji turbo brzi rukomet. Pitanje da li to svi mogu kvalitetno pratiti. Uglavnom, puno posla za izbornika da procijeni tko današnji rukomet može pratiti, a tko možda ne. IMHO.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije