Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGO KOLO EP-A

Hrvatska fantastičnom igrom razbila Bjelorusiju i stigla do nove pobjede

Hrvatska fantastičnom igrom razbila Bjelorusiju i stigla do nove pobjede
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
11.01.2020. u 17:25

Hrvatska rukometna reprezentacija na europskoj smotri nastavlja u pobjedničkom ritmu. U drugom kolu Skupine A Červarova družina je bila bolja od Bjelorusije sa 31:23 (15:10).

Hrvatska je sjajno krenula u dvoboj i povela sa 7:2, a onda se u našu uvukla kriza. No završnica prvog poluvremena je ponovno pripala nama i na odmor smo otišli s pet golova prednosti - 15:10.

>> Pogledajte video: hrvatski navijači nakon trijumfa protiv Bjelorusije

U nastavak smo ušli fantastično i u prvih deset minuta podigli na devet razlike. Rezultatsku prednost više nismo ispuštali do kraja utakmice.

Kod Hrvatske je najučinkovitiji bio Igor Karačić sa šest golova, Luka Stepančić s pet, Domagoj Duvnjak sa četiri, a Luka Cindrić i David Mandić sa po dva gola, dok je Marin Šego imao sedam obrana. Kod Bjelorusa je najbolji je bio Mikita Vajlopau s osam golova. 

 

Kasnije u ovoj skupini igraju rukometaši Srbije i Crne Gore. 

Hrvatska - Bjelorusija
1/11

Hrvatska vodi s 4 boda, Bjelorusija ima 2, a Srbija i Crna Gora su bez bodova. Dvije prvoplasirane ekipe iz skupine prolaze u drugu fazu u Beču. 

Hrvatska posljednji dvoboj u Skupini A igra u ponedjeljak protiv Srbije (20.30 sati).

Komentara 12

NO
Nordik
17:52 11.01.2020.

Čestitam Hudika D. autoru, na ovom članku. Nije upotrijebio riječ kauboji.

DU
Deleted user
17:29 11.01.2020.

Pobjeda je bilo ocekivano ali ne ovako lako.Ipak je Bjelorusija ozbiljna ekipa. Lako su savladali velesilu Srbiju.! ;-) :P

AN
ante3
17:45 11.01.2020.

Četnici u SDPeu na aparatima jer je Hrvatska pobjedila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije