Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Hina, Marko Pavić
HRVATSKI KUP

Hajduk nakon drame i gola u 119. minuti izbacio Šibenik!

Hajduk nakon drame i gola u 119. minuti izbacio Šibenik!
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.10.2018. u 18:37

Nogometaši Hajduka izborili su plasman u četvrtfinale hrvatskog Kupa nakon što su u dvoboju osmine finala na Šubićevcu pred 3.000 gledatelja nakon produžetaka pobijedili Šibenik sa 2:1.

Šibenik je poveo u 13. minuti nakon autogola Mirka Ivanovskog, Hajduk je izjednačio u 87. minuti golom Ahmeda Saida, a pobjednik je razriješen u 119. minuti golom Stanka Jurića. Domaćin je od 59. minute igrao s igračem manje nakon što je zbog dva žuta kartona isključen Robert Pecolaj.

Šibenik je imao priliku uzvratiti Hajduku za prošlogodišnji poraz u istoj fazi Kupa kada je Hajduk na Šubićevcu pobijedio sa 1:0. Domaćin je poveo, ali nije izdržao. Crveni karton u 59. minuti i pogreška obrane u 87. minuti odnijeli su domaćinu pobjedu. 

Šibenik je poveo u 13. minuti autogolom Ivanovskog. Iz slobodnog udarca je pred gol ubacio Bulat, a Ivanovski koji danas slavi 28. rođendan glavom je loptu skrenuo u svoju mrežu.Hajduk je mogao izjednačiti u 26. minuti kada je Vukorepa s gol linije počistio'udarac Jaira. Brazilac je imao lijepu priliku i u 44. minuti, no pucao je pokraj vrata. 

Ivanovski se mogao iskupiti u 52. minuti, ali je loše pucao glavom. Najbolju priliku na utakmici gosti su imali u 75. minuti kada je Said izbjegao zaleđe i krenuo sam prema vratima Šibenika. Pucao je sa 13 metara, ali je Labrović nogom obranio. Napadač Hajduka je u 87. minuti ipak uspio izjednačiti iskoristivši pogrešku Vice Kendeša koji je nespretno ispucao loptu u svom kaznenom prostoru, umjesto da je očisti. Kendešova lopta je stigla do Saida koji je lijepo opalio s desetak metara.

Već na otvaranju produžetaka Hajduk je imao lijepu priliku, no vratnica je spasila Šibenik nakon Palaversina udarca. Kada se već činilo kako bi Šibenik mogao izdržati i gurnuti susret prema jedanaestercima, Stanko Jurić je zabio za pobjedu gostiju. Hajduk je na koncu ima čak 33 udarca prema suparničkim vratima pri čemu 19 u okvir gola, te 19 kornera.

Komentara 34

MA
Marsijanac
17:33 31.10.2018.

"UŽIVO Šibenik poveo protiv Hajduka pa ostao s igračem manje"....ha,h,haaaaaaaaaaa tako nesto ,ili 2 jedanajsterca za Hajduk sam i ocekivao. Fuj!

UV
Uvjekprotiv
17:32 31.10.2018.

još 2 crvena i 2 penala za kmečavce i to će im bit malo!!!!!

ZD
zdepar
16:40 31.10.2018.

derby druge lige

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije