Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
33. KOLO HNL-A

Hajduk 'visio' protiv Slavena pa se uozbiljio i zabio dva gola

Hajduk 'visio' protiv Slavena pa se uozbiljio i zabio dva gola
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
10.05.2019. u 20:53

Splićani su pred 15,000 gledatelja golovima u drugom poluvremenu stigli do važne pobjede u borbi za Europu.

Hajduk je bio blijed u prvom poluvremenu i može zahvaliti Posavcu što nije primio gol. Vratar Hajduka odlično je reagirao u izglednim prilikama Puclina i Lime.

Splićani su u nastavku zaigrali puno bolje što im se isplatilo u 51. minuti kada je zabio Jradi. Libanonac s danskom putovnicom pokupio je odbijenu loptu i pogodio "malu mrežu".

Konačnih 2:0 postavio je Brazilac Jairo kojega je u 66. minuti proigrao Caktaš.

Hajduk je s pobjedom skočio na treće mjesto s 56 bodova, tri više od Osijeka i Gorice, dok je Slaven ostao sedmi s 32 boda. 

Komentara 3

SM
san.martino
21:51 10.05.2019.

Neznam sto ovo orescanin izvodi sa palaversom ali ne svidja mi se. Sad treba osigurati europu pa onda potjerati ili prodati 70% ekipe te pametnom kupnjom stvoriti solidnu ekipu.

DU
Deleted user
21:35 10.05.2019.

7 stranaca na kraju utakmice na terenu u hajdukovom dresu, "bili tici" ???? Za borbu 3-4 mjesta, zalosno Ali to nigdje mediji ne obradjuju

DU
Deleted user
18:59 10.05.2019.

Dabogda sve izgubili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije