Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17. KOLO HNL-A

Debakl Hajduka na Poljudu, Rijeka mu zabila četiri komada!

Debakl Hajduka na Poljudu, Rijeka mu zabila četiri komada!
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL, Ivo Cagalj/PIXSELL
01.12.2019. u 19:24

Dvoboj na Poljudu obilježile su neiskorištene prilike domaćina, dok su gosti koristili sve ponuđene im šanse.

Nakon početnog pritiska Hajduk je najbliže vodstvu bio u 21. minuti kada su u istoj akciji i Eduok i Jradi pogodili vratnicu suparničkog gola. Rijeka je do prednosti stigla u završnici prvog poluvremena kada je nakon ubacivanja Andrijaševića s desnog krila Čolak pucao s ruba kaznenog prostora, njegov udarac Ljubić je kratko odbio, a najbrži je bio Acosty te taj odbijanac proslijedio u mrežu.

U nastavku utakmice Hajduk je imao terensku dominaciju i nekoliko izglednih prilika no nije uspio poravnati da bi u samoj završnici Rijeka postigla tri gola kojima je stigla do visoke pobjede. U 82. minuti Raspopović je presjekao nonšalantno odigravanje glavom Hamze, sjurio se prema vratima Hajduka i preciznim udarcem sa 16 metara pogodio za 2:0. Pet minuta potom Gorgon je okrunio odličnu kombinaciju Andrijaševića i Čolaka da bi u sudačkoj nadoknadi Halilović iznenadio neopreznog Ljubića za konačnih 0:4.

Mijo Caktaš uoči utakmice od predsjednika Marina Brbića je dobio dres s brojem 200 jer je večeras upisao toliko nastupa za splitsku momčad. No, Riječani su mu pokvarili jubilej...

Utakmicu je pratio 13.605 gledatelja, a navijači su nakon neugodnog poraza skandirali "Buriću, odlazi".

Ovom pobjedom Rijeka je stigla na treće mjesto s 28 bodova, koliko ima i četvrta Lokomotiva, dok je Hajduk drugi s 31 bodom. Na vrhu je Dinamo s 38 bodova.

Komentara 47

DU
Deleted user
17:25 01.12.2019.

Ludilo brale, Mirta Šurjak u deliriju!!!!!! Korteo, fešta, žalit ćemo se, prosvjed, dišpet, atmosfera, bili tići, tematski park, japanke i jogurt,burek u Svaguše,Mamić je pokrao Dinamo i Brbić će se žaliti.Šuker namistija da ne zovu Tičinovića u repku.......i kao šlag na torti još posjetit koju benzinsku...to nema nigdi na svitu! Sve izgubili ,da Bog da !!!!!!!

Avatar jocker-3
jocker-3
19:30 01.12.2019.

Sudac nevalja,trebal je svirati bar 4 penala za ajduka....

PR
prajdali100
18:53 01.12.2019.

Hajduk gubi ? Nije moguće !!! Šukerovo maslo ili Mamićevo,nema tko drugi biti.PS. zbog općeg divljaštva kazniti Hajduk bar sa jednom utakmicom pred praznim tribinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije