Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak Dinamovaca
Povratak na članak

Bjelica: Teško je nešto planirati ako ti može otići sedam igrača

- Teško je nešto previše planirati za sljedeću sezonu kada znaš da u momčadi imaš šest ili sedam igrača koji mogu otići - napomenuo je Bjelica

Komentari 10

Avatar Uskok
Uskok
18:01 15.03.2019.

Vrijeme bi bilo da Dinamo napravi ipak mali iskorak. Ne može se samo prodavati. Slažem se, realnost je da klubovi poput Dinama moraju prodavati igrače ali to ne smije biti rasprodaja. 2-3 ajde, ali 7 je previše. A ovaj Dinamo uz par pojačanja može u Ligu prvaka i da se tamo bori za 3. mjesto pa opet u Europsku ligu. I napravit rezultat. Zašto ne. Ove godine su mogli do četvrtfinala, slijedeće nek odu korak dalje. Pa će biti više love i od UEFA-e, sponzora, vrijednost igrača će porast pa će i zarada od prodaje biti veća. Nisam sanjar, ali mislim da Dinamo može i treba se polako sve više uzdizati, jačati. Sad smo vidjeli da se može. Ovo bi trebala postati konstanta. Kvalitetno igranje europskih natjecanja. Jedne godine Liga prvaka, druge ako ne ide Europska liga pa opet napast Ligu prvaka. Može to bolje. Najambicioznija stvar bi bila da zadrže Olma još jednu sezonu ako on to hoće i da slijedeće godine naprave još bolji rezultat pa nek se proda za 40 milijuna eura, a ne za 15-20. Treba imati viziju i plan razvoja.

VL
Avatar doog_kool
doog_kool
17:03 15.03.2019.

Prodaja je neizbjezna i tu nema nikakvih problema sve dok je planska.

VL
Avatar Trica
Trica
17:49 15.03.2019.

To sve zavisi od toga, što će reći Gosp-on iz Međugorja:))

VL
JE
jejeee
17:01 15.03.2019.

gojak....

VL
KE
kentie
16:53 15.03.2019.

I zato Gojak: m.....š van iz Dinama odmah i zanavek...

VL
EU
eugenkak
06:31 16.03.2019.

o kakvom planiranju ovaj lik govori ? pa on je u Dinamu vec skoro godinu dana a nitko nezna i nemoze nabrojit prvu momcad, prvih 11 kosto u cijelom svijetu navijaci usred sna ce nabrojit prvih 11 koji se mjenjaju ili nadpunjavanju po potrebi radi vise sile a kod ovog svaku utakmicu igra neka druga imena i onda mediji pisu kak je velik i da je to njegov tim koji gazi sve ali niko ne veli istinu da je pobjedjival neke nepoznate i male ili mozda i velike kojima je od velicine danas jos ostalo samo ime a kad naidju neki jaci ko np. YB ili sad ovi nema ga nigdje cak nezna ni izmjene napravit na vrijeme ili da izbaci te razne slijpce koji ne mogu ni sa 5 metri pogodit bar korner ako vec ne gol i ja sam od pocetka u pravu kad velim da je trecerazredni trenercek koji je svigdje gdje je radio dobio nogu

VL
DU
Deleted user
16:31 15.03.2019.

Igra na nulu je bila promašena. I onda jedinu pravu priliku koju su imali na tekmi fulaju.

VL
KE
kentie
16:45 15.03.2019.

drugim riječima: svi ste prdnuli na rosu tešku i pretešku....

VL
KE
kentie
16:42 15.03.2019.

E moj Bijelko Strelko: postoji ona stara koja nikad, ali baš nikad ne vara: Tko promaši svoje sitzere, prilike i šanse, da ne kažem "mrtvace", biva na kraju kažnjen, zgažen, opičen, spičen, nasamaren i oparen...i tko prvi: pa AMERRRR GOJAAAKKKK,, OKOVANOM TZOKULOM U GUZICU I DA BUDE BAČEN, NAPIČEN, TORPEDIRAN, LANSIRAN I IZBAČEN ZA NAVEK I UVIJEK.....iz plave svlačionice...4 mrtvaca, četiri ste u ovom meču zaklali, četiri...I KAJ BI NA KRAJU SVI VI ŠTELI I NAČELI....jedite kiseli kupus sa jakim rasolom...zdravo je za ispiranje debelog crevceta i čmara!!!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.