Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
04.03.2018. u 17:01

U 24. kolu HNL-a Dinamo je na Maksimiru pobijedio Slaven Belupo s 1:0 i upisao još jednu važnu pobjedu. Nije to bila pretjerano zanimljiva utakmica, posebno u prvom dijelu, ali Mario Cvitanović može biti zadovoljan jer su njegovi igrači osvojili nova tri boda koja ih približavaju cilju, a to je osvajanje naslova prvaka.

Snijeg koji je padao proteklih dana nije uspio odgoditi i ovaj susret, vrijedna ekipa iz maksimirskog kluba uspjela je osposobiti travnjak. 

Na tribinama je bilo tek nekoliko stotina ljudi, hladnoća i bojkot BBB-a ostavili su trag. Očito su i igračima nedostajali poticaji s publike jer prvi dio bio je prilično uspavan, bez puno uzbuđenja.

Dinamo je poveo u nastavku susreta, točnije u 49. minuti. Borna Sosa prošao je po lijevoj strani, ubacio u sredinu, a Mario Gavranović se lijepo snašao i doveo modre u vodstvo.

Modri su nakon toga nastavili s napadima, ali od svega izdvojiti se treba tek velika prilika u 64. minuti kada je Doumbija nakon sjajnog prodora Hajrovića pucao iznad gola.

Dinamio sada ima 56 bodova, devet više od Hajduka, ali i utakmicu manje (odgođen susret s Rijekom igra se u srijedu). Slaven Belupo je na petoj poziciji s 28 bodova.

Komentara 18

DU
Deleted user
16:27 04.03.2018.

Kakav smjesan novinar taj Delac, jos uvijek gaji nadu da bi bas Hajduk mogao ugroziti Dinamovu titulu

DU
Deleted user
16:09 04.03.2018.

Da je u pitanju Hajduk radilo bi se u najmanju ruku o dvojbenoj situaciji ako ne i o fatalnom sudackom previdu

MA
..Marsijanac
15:52 04.03.2018.

Ovo je negledljivo........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije