Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kreću pripreme

Bjelica uoči odlaska u Tursku jasno poručio upravi što hitno treba poduzeti

Dinamo krenuo na pripreme
Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/19
10.01.2019.
u 09:21

Modri će u Turskoj odigrati šest pripremnih utakmica

Dio priprema koje su planirane u Zagrebu završio je. Od danas je baza plavih raskošni Regnum Carya Golf & Spa Resort u turskom Beleku. Maksimirska momčad tamo će se zadržati do 26. siječnja i odigrati šest pripremnih utakmica, a onda se još nekoliko dana pripremati za početak prvenstva.

Čekaju dvije utakmice HNL-a s Rudešom i Istrom 1961, a onda im slijedi i najvažnija utakmica, 14. veljače, u Češkoj protiv Viktorije Plzen.

>>> Pogledajte razgovor s Bjelicom uoči odlaska na pripreme u Tursku

Na pripreme u Tursku trener Nenad Bjelica odlučio je povesti sve igrače, njih čak 34, jer je priključio i šest mladih igrača kojima želi dati priliku da okuse život u prvoj momčadi. Prvu utakmicu u Turskoj plavi igraju protiv Partizanija iz Tirane 14. siječnja. 

– Za sada sve ide prema planu. Imamo sitnije probleme s Ademijem i Šunjićem, ali nadamo se da će u Turskoj također početi trenirati. Mario Budimir otputovao je prema Persepolisu, no vidjet ćemo hoće li taj transfer biti realiziran. Bude li sve u redu, htio bih mu zahvaliti – izjavio je strateg modrih uoči ulaska u zrakoplov i poručio upravi:

– Ostajemo na dva napadača, a to je premalo budući da nastupamo u tri natjecanja. Volio bih da na toj poziciji dovedemo novog igrača. 

>> Pogledajte video: dinamovci krenuli u Tursku

Komentara 6

IL
ilijan
09:33 10.01.2019.

Sretno dečki!

Avatar doog_kool
doog_kool
10:40 10.01.2019.

Pa sad nekog juniora polako uvodit u momcad da uz petkovica i gavranovica sazrijeva ili dovest Futacsa....

MA
Marsijanac
18:51 10.01.2019.

Najveca boljka repke je lijevi bek i nedostatak klasicnog centarfora. Za godinu dvije problem lijevog bocnog ce se rijesiti ( Sosa, Barisic) ali za centarfora za sad na obzoru nema nikoga, a potrebno je barem dva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije