Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osijek pobijedio

Dinamo bez Ćorića slavio protiv Belupa, zabili Fiolić i Rrahmani

Dinamo - Slaven Belupo
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
20.08.2017.
u 22:51

Modri su odlično krenuli u prvenstvo - vodeći su nakon šest kola, imaju pet pobjeda i neodlučeno, a primili su svega dva pogotka.

Nakon pobjede u derbiju protiv Rijeke i europskog ispita protiv Skenderbeua, nogometaši Dinama u 6. su kolu HNL-a na Maksimiru svladali Slaven Belupo s 2:0 i potvrdili prvo mjesto na ljestvici.

Mario Cvitanović izaostavio je iz momčadi Antu Ćorića koji je odigrao očajno protiv Skenderbeua, a njegov izostanak danas se nije posebno primijetio. Modri su se nametnuli od prve minute i zagospodarili terenom, a taj su ritam držali tijekom cijelog susreta.

Zagrebački klub poveo je u 20. minuti kada je Fiolić primio loptu na desnoj strani, povukao loptu i lijepim udarcem zatresao mrežu. U nastavku susreta Fiolić se pretvorio u asistenta - u 67. minuti bacio je iz slobodnog udarca, a Rrahmani zabio za konačnih 2:0.

Dinamo je večeras zasluženo pobijedio, iako se može primijetiti da je igra još uvijek spora i da se dosta toga mora popraviti prije uzvrata sa Skenderbeuom jer plavi imaju nezgodan rezultat iz Maksimira (1:1).

Modri su odlično krenuli u prvenstvo - vodeći su nakon šest kola, imaju pet pobjeda i neodlučeno, a primili su svega dva pogotka.

Osijek se dugo mučio protiv Intera, ali onda ga je slomio u zadnjih 25 minuta. Prvo je zabio Šimunce, zatim Ejupi, a na samom kraju Dalić je postigao autogol.

Dinamo - Slaven Belupo 2:0 (Fiolić 20', Rrahmani 67')

90' - Kraj utakmice, Dinamo je dobio 2:0.

75' - Dvije odlične prilike za Belupo u jednom napadu, ali Zagorac sjajno brani

70' - Osijek je brzinski riješio Inter, sad je već 2:0.

67' - GOOOOOL! Dinamo je zabio za 2:0. Fiolić je ubacio, a Rrahmani zabio. Na drugoj utakmici Osijek je poveo protiv Intera

52' - Matel se ozlijedio pa će umjesto njega u igru ući Stojanovič

50' - Henriquez je pucao, ali nije bio precizan

46' - Počelo je drugo poluvrijeme

45' Gotovo je prvo poluvrijeme, Dinamo golom Fiolića vodi protiv Slaven Belupa 1:0. 

40' - Pet minuta do kraja prvog dijela, modri i dalje dominiraju...

27' - Na drugoj večerašnjoj utakmici nema pogodaka. Osijek - Inter 0:0

20' GOOOOOOL!!! Dinamo vodi, zabio je Ivan Fiolić. Primio je loptu na desnoj strani, puvukao loptu te zabio udarcem s ruba kaznenog prostora.

12' - Opasna akcija Belupa, Trebotić je pucao, Rahmani ušao u blok i dodatno zakomplicirao posao Zagorcu koji je lijepo obranio

10' - Dinamo je dominantan, ali zasad je samo Gojak uputio udarac i to je sve što smo vidjeli.

1' Počela je utakmica u Maksimiru

0' Sastavi:

Dinamo (4-2-3-1): Zagorac - Matel, Sigali, Rrahmani, Sosa - Doumbia, Gojak - Fiolić, Olmo, Fernandes - Henriquez.

Slaven Belupo (3-4-2-1): Marković - Šarlija, Musa, Katić - Purić, Vidović, Telushi, Vrljičak - Ivanovski, Pejić, Trebotić.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Django
Django
23:01 20.08.2017.

Doumbia je zvijer od igrača, trenutno najbolji igrač u toj momčadi.

JM
ja-ma
01:33 21.08.2017.

Opet novinar profulao naslov.Dinamove pričuve pobijedile Slaven Belupo.Glavno da je Hajduk "rasturio" igrajući 60 minuta s dva igrača više,ali to se ne spominje.

DU
Deleted user
00:42 21.08.2017.

sve mi ovo s ćorićem miriše na onu " ajmo ga prodat s njim samo problemi "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije