Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE SP-a
Povratak na članak

Danska pregazila Norvešku i prvi put osvojila svjetsko zlato

Pravdu u finalu Svjetskog prvenstva dijelili su hrvatski suci - Matija Gubica i Boris Milošević

Komentari 7

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
19:11 27.01.2019.

Norvežani promašili jedno 6-7 čistih zicera,znači gađali stative,pokraj,preko gola + 10-15 obrana Danskog golmana. Dobro su i prošli. Sami su se uništili nemilosrdnim srljanjem i ishitrenim šutevima. Danska zasluženo prvak ali nisu me uopće fascinirali.

VL
JZ
jzadra17
11:23 28.01.2019.

Atomski rukomet Danske.Červar treba pregledavat snimku te utakmice stotinu puta da shvati kako se igra rukomet. Vrati u Hrvatsku dobre igrače koji igraju na poziciji lijevog vanjskog a pozove igrače koje ne stavlja u igru.Definitivno na mjesto izbornika mlađi čovjekk koji kuži rukomet-Dominiković.

VL
TH
than
18:29 27.01.2019.

I dalje mi je enigma kako su se Norvežani plasirali u finale. Na postavljenu obranu oni jednostavno nemaju igru. Nebitno jel' sa druge strane Danci ili neki drugi.

VL
ZO
zoca
18:12 27.01.2019.

Danci su NBA za ostatak svijeta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.