Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Remi uz golijadu

Kovač preživio ludu završnicu u Amsterdamu i osvojio prvo mjesto

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
12.12.2018.
u 22:45

Šest golova, dva crvena kartona i dvije najstrože kazne. Bio je to doista uzbudljiv okršaj za prvo mjesto u skupini E.

U dvoboju koji je odlučivao o prvom mjestu u skupini E Lige prvaka, Bayern je u Amsterdamu odigrao 3:3 protiv Ajaxa i tako obranio prvu poziciju.

Bavarci su poveli u 13. minuti golom Roberta Lewandowskog na asistenciju Sergea Gnabryja. Poljski napadač je imao sjajnu priliku i u 27. minuti, ali je s tri metra pogodio suparničkog vratara.

Na otvaranju drugog dijela Ajax je opasno pritisnuo Bavarce i to se isplatio u 62. minuti kada je Dušan Tadić zabio za 1:1.

Lewandowski je nemoguće promašio i u 62. minuti, a četiri minute kasnije Ajax je ostao s igračem manje nakon što je Max Wöber startao na gležanj Leona Goretzke.

U 75. minuti pocrvenio je i Thomas Müller nakon neopreznog starta nad Tagliaficom pogodivši ga nogom u glavu. Problemi za Bayern nastavili su se u 82. minuti kada je Boateng skrivio kazneni udarac koji je Tadić realizirao za vodstvo nizozemskog velikana. 

Boatengu je u 88. minuti uzvratio De Ligt koji je srušio Thiaga Alcantaru za novi kazneni udarac, a siguran je bio Lewandowski. Novi preokret dogodio se u 90. minuti kada je Coman zabio za novo vodstvo Bayerna. 

Luda utakmica nastavila se još jednom golom u mreži njemačkog sastava, a u četvrtoj minuti nadoknade za 3:3 je zabio Tagliafico.

U drugom susretu iz ove skupine Benfica je pobijedila AEK sa 1:0, a pogodak odluke zabio je Grimaldo u 88. minuti. Marko Livaja nije imao pravo nastupa zbog crvenog kartona dobivenog u prošlom kolu.

Bayern je osvojio prvo mjesto u skupini s 14 bodova. Ajax je dohvatio 12 bodova, Benfica sedam, a AEK ništa.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
22:59 12.12.2018.

Crnog li naslova od strašno crnih ljudi!!! "Kovač je preživio...…."! Sam naslov dovodi do mišljenja kako je to nekome užasno žao!

DU
Deleted user
21:26 12.12.2018.

Reporter na HRT skoro svršava kad domaćin ima loptu. Pogotovo ako ju ima Tadić.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:22 13.12.2018.

Najlošija Ekipa Bayerna u zadnjih deset godina !!! I opet prošli !!!! Bravo Kovaču !!! Nevjerojatno !!! Bravo Hrvatski Trener

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije