Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgodna sportašica

Uzela američku putovnicu, ali izabrala hrvatskog momka

Bernarda Pera
Foto: Dino Stanin/Pixsell
22.08.2019.
u 12:06

Bernarda je prije sedam godina bila seniorska prvakinja Hrvatske, ali je nezadovoljna uvjetima (u Zadru nema teniske dvorane) napustila domovinu

Najbolje dane svoje teniske karijere bilježi 24-godišnja Zadranka s američkom putovnicom Bernarda Pera. Ušla je u četvrtfinale WTA turnira u New Yorku pobijedivši poznatu češku tenisačicu Barboru Strycovu (32. na WTA listi), polufinalisticu ovogodišnjeg Wimbledona, s 3:6, 6:2, 6:1. 

– Tek sam u drugom setu našla pravu ravnotežu između previše agresivnog i previše pasivnog načina igranja. Iza mene su dva uspješna tjedna (polufinala u Jurmali i Lausannei – op. a.), a sad ovu priču na betonu želim odvesti do kraja. I dalje žestoko! – poručila je Pera koja uživa u najboljem plasmanu karijere. U ponedjeljak će u najgorem slučaju biti 64. na svijetu. 

Bernarda je prije sedam godina bila seniorska prvakinja Hrvatske, ali je nezadovoljna uvjetima (u Zadru nema teniske dvorane) napustila domovinu i počela nastupati za SAD. S obitelji živi u New Jerseyu, ali je često u Zadru pa je i prohodala sa Zadrovim košarkašem Kristijanom Krajinom.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati

 

Ključne riječi

Komentara 1

ČE
četverac
17:50 26.08.2019.

Bolje nego da je obrnuto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije