Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IDE IM

Grozna statistika: Hrvatska, Njemačka i Island najgore su u Ligi nacija

hrvatska nogometna reprezentacija
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
15.10.2018.
u 17:01

Hrvatska u prva tri kola nije postigla niti jedan pogodak, a primila je čak šest.

Nakon dva kola Lige nacija situacija za hrvatsku nogometnu reprezentaciju nije obećavajuća. ukoliko ostanemo na trećem mjestu, padamo u niži rang što svakako nisu dobre vijesti.

Naime, Hrvatska u prva dva kola nije postigla niti jedan pogodak, a primila je čak šest. Međutim, naša reprezentacija nije jedina koja se našla u ovom problemu. Bivši svjetski prvak Njemačka i Island koji je na prošlom europskom prvenstvu fantastično odigrao također nisu postigli niti jedan pogodak te se, kao i Hrvatska, nalaze na posljednjem mjestu u svojoj skupini.

Osim reprezentacija iz A lige, niti Estonija niti San Marino nisu obradovali svoje navijače pogotcima. Njemačka reprezentacija možda je u najvećoj krizi od kad pamtimo budući da je u 12 utakmica upisala samo tri pobjede, četiri remija i čak pet poraza.

>> Trening Hrvatske na Rujevici:

 

Komentara 16

DU
Deleted user
17:25 15.10.2018.

Eto dokaza da je za pisanje u večernjem dovoljna i mala matura iz tamo..negdje daleko na istoku

SV
stjepan v.
17:17 15.10.2018.

Lucija," uzasno" gdje si se ti skolovala? mozda u Istocnom beogradu...

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
17:17 15.10.2018.

kako stoji vasa smrdija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije