Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Uvjerljive pobjede Mladosti i Jadrana

Mladost
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/3
03.03.2020.
u 23:49

Kod Mladosti najbolji su bili Luka Bukić i Lovre Miloš s po četiri gola, a ekipu Hannovera predvodio Aleksandar Radović, također s četiri pogotka

Vaterpolisti zagrebačke Mladosti i splitskog Jadrana upisali su u utorak pobjede u 10. kolu Lige prvaka. U skupini A Jadran je na svom bazenu svladao mađarski Szolnoki s 13-9 (3-1, 5-2, 2-4, 3-2), dok je Mladost u skupini B u gostima pobijedila Waspo Hannover s 18-12 (2-2, 7-4, 5-4, 4-2), te je korak bliže plasmanu na Final Eight.

Kod Mladosti najbolji su bili Luka Bukić i Lovre Miloš s po četiri gola, a ekipu Hannovera predvodio Aleksandar Radović, također s četiri pogotka.

U preostalim susretima skupine B OSC Budimpešta je uvjerljivo dobila španjolsku Terrassu s 21-4 (5-0, 5-1, 6-1, 5-2), a Dinamo Tbilisi je svladao Marseille s 15-12 (5-1, 3-3, 6-3, 1-5), dok je susret Ferencvarosa i Pro Recca odgođen zbog koronavirusa.

OSC Budimpešta je vodeća s 22 boda, Ferencvaros i Pro Recco imaju po 20 bodova, Mladost je četvrta s 19 bodova. Slijede Terrassa s 13, Marseille ima 10, Waspo Hannover šest, a posljednji je Dinamo Tbilisi s tri boda.

Splitski Jadran su do pobjede predvodili Nathan Power s tri gola, a Duje Pejković i Ivan Krapić zabili su po dva. U redovima Szolnokija istaknuo se Radomir Drasović s četiri pogotka.

Barceloneta je na vrhu skupine A s 22 boda, dubrovački Jug je drugi s 21, treći Olympiacos ima 19, Jadran Herceg Novi je četvrti s 13, peti Szolnoki ima 12, šesti je Spandau s 11 bodova. Splitski Jadran je sedmi sa sedam bodova, dok je posljednji Sintez s tri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije