Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRTFINALE

Uvjerljiva pobjeda Juga protiv POŠK-a

Split: Jadran ST i Jug AO susreli se u 3. kolu Hrvatske vaterpolske lige
Ivo Cagalj/PIXSELL
13.04.2021.
u 23:07

Dubrovačke vaterpoliste predvodio je Marko Žuvela sa četiri postignuta pogotka.

U prvom susretu četvrtfinala vaterpolskog prvenstva Hrvatske, Jug Adriatic osiguranje je kao gost u Gružu pobijedio POŠK sa 23-5 (5-1, 4-1, 9-1, 5-2), a uzvratni susret četvrtfinala igra se sutra ponovo u Dubrovniku.

Trener jugaša Vjekoslav Kobešćak je poštedio Lorena Fatovića koji je odigrao svaku utakmicu cijele sezone. Najveći dio vremena branio je Antonio Vukojević, pa je tako i vratar Toni Popadić dobio poštedu, baš kao i Xavi Garcia.

Dubrovačke vaterpoliste predvodio je Marko Žuvela sa četiri postignuta pogotka. Filip Kržić i Marin Tomasović po tri puta upisali su se među strijelce. Alex Obert, Luka Lončar, Daniil Merkulov, Paulo Obradović i Ivan Vukojević po dva puta poslali su loptu u protivničku mrežu, dok su po jednom precizni bili Patrik Kolak, Alex Papanastasiou i Hrvoje Benić.

Kod POŠK-a među strjelce su se upisali Mario Tiozzo, Ivan Bučan, Ante Elez, Livio Kaurloto i Eugen Leopold Tonković.

Večeras je odigrana i zaostala utakmica 16. kola u kojoj je splitski Jadran na gostovanju pobijedio Solaris sa 15-8.

Sraz Solarisa i Jadrana nije imao rezultatsku važnost, jer su Splićani osigurali treće, a Šibenčani peto mjesto s kojeg će oba sastava u četvrtfinale.

Po tri su pogotka postigli Roko Pelicarić za domaćina odnosno Jerko Marinić Kragić i Rino Burić za goste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije