Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lokal na lošem glasu

Pazite gdje sjedate: Žestoko su ih oderali za dva mala piva

Račun za dva piva
Foto: Twitter
04.06.2019.
u 09:43

Za slučaj su se zainteresirale nadležne institucije, prenose španjolski portali

Društvenim mrežama proširila se fotografija koja otkriva da su engleskim navijačima uoči finala Lige prvaka u Madridu dva piva naplatili 30 eura, što u kunskoj protuvrijednosti iznosi 222 kune. 

Fotografiju je na svom profilu objavila jedna Madriđanka, koja je račun pronašla u taksiju tek što su dotični Englezi napustili vozilo. I dok će netko reći da su još i dobro prošli budući da su sjedili u samome centru glavnog španjolskog grada, stranica tog lokala otkriva istinu – da u ponudi nema nijednog 0,33 piva skupljeg od pet eura.

Potvrđuju to i tamošnji portali koji navode da su se za slučaj zainteresirale nadležne institucije budući da se priča brzo proširila svijetom zahvaljujući Twitteru.

Djelatnici lokala, a riječ je o Las 10 tapas de Santa Ana, u međuvremenu su ponudili svoju verziju priče koja kaže sljedeće: Englezi su naručili dvije litre piva (natočena su im tri mala piva u dvije krigle) te da su uz njih poželjeli tri tekile.

Ako je tome bilo tako, naplaćen im je korektan iznos, ali postavlja se logično pitanje, zašto tako nije bilo napisano na računu. 

Usput budi rečeno, Las 10 tapas de Santa Ana nije na nekom glasu, pa tako na Trip Advisoru možete pronaći informaciju da je najviše gostiju lokal ocijenilo užasnim. Na Googleu stoji jednako loše uz ocjenu 2,4.

Ključne riječi

Komentara 8

AS
aspiranto1950
22:35 04.06.2019.

Jel to PDV 10%? Zaboli me duša kad to vidim.

SE
serđo12
14:40 04.06.2019.

S obzirom na visinu cijene karte koju su tog dana englezi plaćali u Madridu neposredno prije utakmice ,ovo pivo poklonjeno!

TE
Testera
21:30 04.06.2019.

Španjolci varaju da to nije normalno. Jednom prilikom sam došao kompletno pijan i drogiran u neki šanjolski restoran na Earls Courtu koji je radio do kasno u Londonu, platio sam s novčanicom od 50 funti i tip mi je vratio kusur kao da sam dao 20 funti. Iako sam bio ubijen kao što je i on vidio, skužio sam šta je napravio i rekao sam mu "Hoćeš da skočim ovakav ubijen preko šanka ili ćeš mi vratiti još 30 funti?". Na kraju mi se Španjolac počeo na lošem engleskom izvinjavati da se zabunio i vratio mi još 30 funti. Kradu čim mogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije