Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marko Pavlović

'Uvijek je teško vaditi se protiv Njemačke, ali moramo'

Hrvatska, mali nogomet
Foto: VL
1/3
25.09.2018.
u 00:30

- Sada smo u jako neugodnoj situaciji i moramo se vaditi protiv Njemačke, ali nadam se našoj pobjedi i prolasku skupine – istaknuo je Marko Pavlović

Dini Kovaču, izborniku hrvatske malonogometne reprezentacije, ni nakon prospavane noći nije bilo jasno kako je njegova momčad izgubila od Angole (2:3) u prvom susretu na Svjetskom prvenstvu koje se igra u Lisabonu.

– Možda smo ih trebali napasti od prve minute. Ovako je cijelo poluvrijeme prošlo u ispitivanju snaga. Oni su triput šutirali u okvir i sva su tri puta pogodili. Onaj treći pogodak ne bi zabili ni da deset puta šutiraju takav volej – istaknuo je Kovač.

Razočaranje je veliko?

– Ovo je bila jedna jako loša utakmica s naše strane, sve što smo se dogovorili uoči susreta nismo ispoštovali i Angola je zasluženo slavila. Sve što smo mogli danas smo promašili i to su naši protivnici znali kazniti.

- Sada smo u jako neugodnoj situaciji i moramo se vaditi protiv Njemačke, ali nadam se našoj pobjedi i prolasku skupine – istaknuo je Marko Pavlović, strijelac prvog povijesnog pogotka Hrvatske na Svjetskom prvenstvu.

Dino Škibola je dodao:

– Nismo se na početku prilagodili na uvjete, loše smo ušli u utakmicu, promašivali smo stopostotne prilike i to nas je koštalo.

Hrvatska danas u 18 sati igra protiv Njemačke i igra joj samo pobjeda ako želi u osminu finala.

>> Pogledajte i kako Veldin Karić zabija za Varteks

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije