Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU LAKO

Utučeni Ćiro: Grozno, ne možete to ni zamisliti. Nikad se nisam osjećao bespomoćnije

Ćiro Blažević
Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
23.03.2020.
u 07:00

"Preživjeli smo. Bitno je bilo ostati živ. Bio sam budan kada se ovo događalo. Ne možete to zamisliti. Grozno je bilo. Nikada se nisam osjećao bespomoćnije", rekao je potreseni Blažević.

Nakon snažnoga potresa koji je jučer najteže pogodio Zagreb i širu okolicu poruke popore za glavni grad Hrvatske stizale su, između ostalih, i od klubova i sportaša iz susjedne Bosne i Hercegovine.

U nedjelju su se oglasili sarajevski nogometni klubovi Sarajevo i Željezničar, najbolji bosansko-hercegovački košarkaš i suigrač Marija Hezonje u Portlandu Jusuf Nurkić te kapetan nogometne reprezentacije BiH i napadač Rome Edin Džeko.

"Budi jak, Zagrebe", napisao je Željezničar na svojoj Facebook stranici. "Niz zemljotresa ovog jutra pogodio je glavni grad Hrvatske. Čuvaj se Zagrebe!", objavilo je Sarajevo.

Bivši izbornik hrvatske i bosansko-hercegovačke nogometne reprezantacije Miroslav Ćiro Blažević izjavio je za portal Dnevnoga avaza kako je utučen nakon svega što je snašlo Zagreb.

"Preživjeli smo. Bitno je bilo ostati živ. Bio sam budan kada se ovo događalo. Ne možete to zamisliti. Grozno je bilo. Nikada se nisam osjećao bespomoćnije", rekao je potreseni Blažević.

>> Kamere snimile potres u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 3

VR
Vrac666
15:23 23.03.2020.

Al ga natrkelja

ER
ERASER
12:28 25.03.2020.

"Utučen" pobjegao na jahtu...

KA
kajbum
10:52 23.03.2020.

Neseri ciro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije