Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaša fitness oaza

Utrenirajte se uz višestrukog prvaka

Play Fitness Centar
Foto: Play Fitness Centar
1/14
13.03.2015.
u 11:59

Pobjegnite od stresa i užurbane svakodnevnice i trenirajte u luksuzno uređenom fitness centru te postignite odličnu formu

Uz naporan ritam na poslu vježbanje je postalo najbolje rješenje za rješavanje stresa. Play Fitness Centar u Gradišćanskoj 36 zadovoljit će sve vaše potrebe za vježbanjem, bilo da ste rekreativac ili profesionalac.

Na 1300 kvadratnih metara luksuzno uređenog prostora Play Fitness Centra postoji teretana s najboljim spravama na tržištu, dvije dvorane za grupne treninge, finske saune, wellness centar, ugodne svlačionice i bar u kojem se možete odmoriti nakon napornog treninga.

Play Fitness Centar ima najkvalitetnije sprave koje će svaki vaš pokret učiniti maksimalno učinkovitim, bez praznih ponavljanja i neprirodnih kutova.

U Playu su vam cijelo vrijeme na raspolaganju stručni treneri i ljubazno osoblje. Između ostaloga, savjete o prehrani i treningu možete dobiti i od voditelja teretane Antonija Furića, legende bodibildinga, europskog i višestrukog hrvatskog prvaka. Ako ste jedan od onih koji vole motivaciju grupe, u Play Fitness Centru vam je na raspolaganju čak 15 različitih grupnih treninga, kao što su Functional Drill, Abs & Booty, Boxing, TRX, Yoga, Pilates, Morning Workout, Power Pump itd... Za 299 kn mjesečno imate mogućnost kombinirati sve grupne treninge različitih intenziteta i na taj način postići vidljive rezultate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije