Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNE SCENE

Utakmica PSG-a prekinuta zbog rasizma suca! Ovo se dogodilo prvi put u povijesti

Le Bayern de Munich remporte la finale de la ligue des Champions UEFA 2020 à Lisbonne en gagnant 1-0 face au PSG (Paris Saint-Germain)
Pool UEFA via Bestimage/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.12.2020.
u 21:58

Ovo je prvi put u povijesti Lige prvaka da je jedna momčad napustila teren,

Susret posljednjeg, 6. kola skupine H nogometne Lige prvaka između Paris SG i Istanbul Basaksekira prekinut je sredinom prvog poluvremena zbog incidenta koji se dogodio kod gostujuće klupe.

Pomoćni trener gostujućeg sastava Pierre Webo dobio je crveni karton u 16. minuti, a iz turskog sastava tvrde kako ga je potm četvrti sudac vrijeđao po rasnoj osnovi. Uslijedila je 10-minutna rasprava s glavnim sucem Hateganom iz Rumunjske nakon koje je turska momčad napustila travnjak.

Nakon što su igrači Istanbula napustili travnjak, u svlačionicu se povukla i domaća momčad.

Ovo je prvi put u povijesti Lige prvaka da je jedna momčad napustila teren,

Kako je u drugoj utakmici posljednjeg kola u ovoj skupini RB Leipzig svladao Manchester United jasno je kako su u osminu finala prošli RB Leipzig i Paris SG, no još nije poznato koja će momčad osvojiti prvo, a koja drugo mjesto u skupini. Paris SG-u za prvo mjesto treba pobjeda u srijedu, dok će u suprotnom prvo mjesto osvojiti RB Leipzig. Manchester United će na proljeće igati u Europskoj ligi, dok će Istanbul Basaksekir  u srijedu okončati svoje sudjelovanje u eurokupovima za ovu sezonu. 

Utakmica PSG-a i Basaksekira nastavit će se sutra, a oba kluba su se složila da pravdu dijeli druga sudačka postava, objavila je Uefa.

Ključne riječi
PSG

Komentara 118

Avatar I Shot Kunta Kinte
I Shot Kunta Kinte
22:21 08.12.2020.

Ovo je neoliberalno ludilo... Hajde, iz nekog razloga je crncima smetala rijec "niger", iako u Africi postoji istoimena drzava. Sad vise ne smijes uopce spomenuti boju njihove koze, cak i kad je to upotrijebljeno bez ikakve zle namjere! Jedina rasa po kojoj se moze slobodno pljuvati bez ikakvih posljedica je... bijela!

KA
Kalimero4
22:24 08.12.2020.

Zašto bi mene vrijeđalo ako mi netko kaže bijelac?Više se u Europi ni istina ne smije reći a glave se skidaju na bliskom istoku i u Africi zato što si kršćanin.

SV
Sveznadar
22:30 08.12.2020.

Crnac se buni da je crnac jer ga to vriđa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije