Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL liga

Utakmica Medveščak - KAC odgođena za 24. listopada

Medveščak - Linz
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
22.09.2018.
u 14:30

Hokejaši hrvatskog prvaka će u subotu i nedjelju odigrati prve dvije domaće utakmice, ali će Dornbirn Bulldogs i Vienna Capitals ugostiti u novizgrađenoj Ledenoj dvorani Zibel u Sisku

Utakmica hokejaške EBEL lige između Medveščaka i austrijskog KAC-a, koja je trebala biti odigrana 5. listopada, odgođena je za 24. listopada (19.15 sati), objavio je klub iz Klagenfurta na svom službenom internetskom portalu.

U vijesti se navodi kako je utakmica 5. listopada trebala biti odigrana na otvorenom klizalištu na Šalati, ali da su u Medveščaku od te ideje odustali "zbog nepovoljne srednjoročne vremenske prognoze" te da će umjesto pod vedrim nebom, dvoboj ipak biti u "medvjeđem brlogu" u Domu sportova.

>> Pogledajte Hrgovićev ulazak u ring uz Thompsona koji je pjevao Geni, geni kameni

Hokejaši hrvatskog prvaka će u subotu i nedjelju odigrati prve dvije domaće utakmice, ali će Dornbirn Bulldogs i Vienna Capitals ugostiti u novizgrađenoj Ledenoj dvorani Zibel u Sisku, a ne u zagrebačkom Domu sportova, gdje su u tijeku radovi na obnovi Ledene dvorane, koji bi trebali biti dovršeni do sredine listopada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije