Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crosscity Buckets

Bryant će u Križevcima dobiti veliki mural, a utakmica legendi bit će mamac za publiku

Turnir u Križevcima
Foto: Privatna arhiva
1/2
07.07.2020.
u 20:10

Osim revijalne utakmice, organizatori pripremaju još jednu veliku novost, naime, na kotlovnici uz samo igralište, oslikavat će se mural u spomen na velikana svjetske košarke, tragično preminulog Kobe Bryanta

Marko Tomas, Ivan Tomas, Ivan Grgat, Filip Kašik, Darko Celovec i Ivan Šiprak igrat će na revijalnoj utakmici legendi na osmom izdanju turnira u uličnoj košarci Crosscity Buckets 2020. koji će se održati u subotu 7. srpnja na gimnazijskom igralištu u Križevcima.

Revijalna utakmica legendi bit će pravi sportski mamac za publiku i sve sportske zaljubljenike. Marko i Ivan Tomas braća su koja su obilježila hrvatsku košarku kao reprezentativci i igrači mnogih domaćih i velikih inozemnhi klubova, Ivan Grgat legendarni je centar Cibone s kojom je igrao Euroligu te je ujedno i bivši hrvatski reprezentativac, a domaće snage brane i  košarkaši koji su obilježili lokalnu klupsku košarku Filip Kašik i Darko Celovec koji već godinama podržavaju turnir kao sponzori.

Njima se pridružuje i Ivan Šiprak, ikona sjeverozapadne košarkaške scene koji je kao kapetan momčadi uveo klub Prigorje financije u prvu ligu.

Osim revijalne utakmice, organizatori pripremaju još jednu veliku novost, naime, na kotlovnici uz samo igralište, oslikavat će se mural u spomen na velikana svjetske košarke, tragično preminulog Kobe Bryanta.

Mural se kreće izrađivati dan prije turnira u petak, a velika završnica priprema se upravo za vrijeme trajanja turnira kad će posjetitelji moći uživati u prekrasnoj uspomeni na jednog od najboljeg igrača košarka u povijesti te igre.

Foto: zvonimir ferina

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije